2777
2789
عنوان

خواستگار

128 بازدید | 13 پست

من ۲۰ سالمه آقا ۲۵ ساله هستن ،خودم معلمم ، ایشونم معلم هستن و در کنار معلمی بنگاه املاک هم دارن ، از لحاظ خانوادگی کاملا شبیه هم هستیم ، به نظرتون فرصت آشنایی بدم ؟ یا صبر کنم ؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بده

اگر میخوای تغییر کنی این رو جست و جو کن. ترک گناه و تغیبر عادت /دوره است امیدوارم بهت کمک کنه. صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

نمی‌دونم به نظرت سنم کم نیست ؟ 😂

نه تو که قرار نیست الان شوهر کنی بری خونه خودت

این اشنایی بعدش نامزدی و عقد دوسال طول میکشه 

میشی 22 

خوبه دیگه

اگه همش به دلت میشینه اره ازدواج کن

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

نه تو که قرار نیست الان شوهر کنی بری خونه خودتاین اشنایی بعدش نامزدی و عقد دوسال طول میکشه میشی 22 خ ...

اون که آره دانشجو ام الان ، پروسه آشنایی رو ام نمی‌خوام کوتاه بگیرم ، ولی نمی‌دونم بقیه میگن صبر کن بهتر میاد برات ،من سر همین سردرگم شدم 

آره بده ولی حتما انگیزشو از تلفیق معلمی و املاک بپرس ... یه جوری نیست به نظر خودت؟

از چه لحاظ عزیزم ؟ میشه واضح تر بگی 

من خودم فکر میکنم چون از صبح تا ظهر درگیرن با معلمی ، املاکی شغل پاره وقت خوبی بوده ، نظر شما چیه ؟