2777
2789
عنوان

چاقی زیر شکم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 31 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آها ممکنه مصرف کربوهیدراتت زیاد باشه مثلا نون و برنج و ماکارونی کمتر مصرف کن و پروتئین بیشتر

ماکارونی ک ماهی یبار شاید بخورم دوست ندارم زیاد برنج و نون هم کم میخورم ولی گودی کمر دارم

گودی کمر متاسفانه کمی شکم رو بزرگ جلوه میده حتی اگه تخت باشه

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ایخدا دلم میخواد رو فرم باشم ورزش ها زمان بره برا رفع گودی نمیدونم چیکار کنم 

ببین توپر خوبه به شرطی کمر باریک و شکم تخت باشه ولی متاسفانه تا وزن میبری بالا شکم میاد

خب باید اصولی وزن اضافه کنی با مواد غذایی مفید و ورزش من که کلا راضیم همین چون کلا ژنتیکیه همین کمتر نشه خوبه برام     

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ایخدا دلم میخواد رو فرم باشم ورزش ها زمان بره برا رفع گودی نمیدونم چیکار کنم

چند سالته ؟ زیاد ذهنتون درگیر نکن و به این چیزا توجه نکن مردم یه عالمه شکم دارن افتخار میکن  بعد تو به خاطر یه کوچولو استرس گرفتی

چند سالته ؟ زیاد ذهنتون درگیر نکن و به این چیزا توجه نکن مردم یه عالمه شکم دارن افتخار میکن بعد تو ...

۲۱ سالمه 

آخه همه جام خوبه اندازس شکمم رو مخ میره یه لباس یکم جذب بخوام بگیرم همین شکم خرابش میکنه😂💔 

نمیدونم والا این دخترا که شکم تخت دارن میبینم دلم میخواد منم اونجوری باشم 😔