2777
2789
عنوان

اگه ندم چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران نیستم شهرستانمسلفری چقدر هزینه شد؟خودتون خواستید یا دکتر گفت؟

من پارسال دادم فک کنم ۴ اینا شد نه چون ازمایشش مشکل داشت ک سلفری بده اینم بگم سلفری بدی دیگه نیاز نیس ازمایش مرحله دو غربالگری بدی فقد سونوش میدی

شوخی بازی ک نیست حتما بده. حالا چون یه عده سالم بودن دلیل نمیشه شما بیخیال باشی. سل فری هم بدی کلی هزینه باید بدی تایم آمینو رو هم از دست میدی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

سل فری امسال حدود 6 و خورده ای هست

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
برای منم همین مشکل پیش اومد، رفتم یک ازمایشگاه دیگه و گفت که تشخیص از راه خون دقیق نیست، چون بالا پا ...

منم نظرم همینه خطر داره مراقبت داره 

هزینشم که دیگه هیچی

جالب اینجاست هرچی تحقیق کردم نوشته جواب آمنیو هم اگه مثبت باشه باز احتمال خطا داره تا چند در صد

یعنی خدایی نکرده حتی اگه اونم مثبت بشه باز من دو دل به اینکه بچم سالمه یا نه باید ختم بارداری کنم

اینم بگم ک ایشالا ک سالمه بچت اگه ی درصدم سلفرس بدی مشکلی داشته باشه برای سقط حتما باید امینو بدی بع ...

وای بخدا مغزم ترکید امروز و فردا نوبت دارم

یا امروز باید برم یا فردا

خدایا کمکم کن تصمیم درست بگیرم

بالای ده نفر توی اشناها ام گفتن بچه مشکل، داره، ولی بعد زایمان همه سالم بودن، بقول یکی گفت اینا دکان ...

منم زیاد دیدم

یعنی ۲۰ روزه شبانه روز دارم تحقیق و پرس و جو میکنم

چند تا دکتر رفتم

همشون میگن این آزمایش برا راحت شدن خیال خودته اگه نه احتمال مشکل کمه

بلهالبته اطلاعی دقیقی از نوع ازمایشا ندارم. مثل اینکه آمینو یک درصد خطر برای جنین داره. ولی بازم در ...

آره آخرین آزمایش همین آمینو هستش

میدونی چی منو به شک انداخت؟

میگن اگه منفی باشه که هیچی خداروشکر

ولی اگه مثبت باشه باز صد در صدی نیست و احتمال داره بچه سالم باشه ولی دکترا ختم بارداری میدن

با یکی صحبت که میکردم گفتش منم آمینو دادم مثبت شده برام ختم بارداری زدن شوهرم اجازه نداده سقط کنم گفته بچمو می خوام هرچی باشه.میگفتش حتی دکترم هم دیگه چون سقط نکردم ویزیتم نکرده!

بچش دو سالش بود سالم و سرحال 

من پارسال دادم فک کنم ۴ اینا شد نه چون ازمایشش مشکل داشت ک سلفری بده اینم بگم سلفری بدی دیگه نیاز نی ...

میگم برم بگم سل فری ازم بگیرید؟

به نظرتون اگه مشکلی باشه دور از جونش غربالگری دوم نشون میده؟

اصلا غربالگری دوم به جز سونو باز آزمایش داره؟

شوخی بازی ک نیست حتما بده. حالا چون یه عده سالم بودن دلیل نمیشه شما بیخیال باشی. سل فری هم بدی کلی ه ...

راست میگی

تمام این حرفا تو سرم تکرار میشه

یه بار میگم آره حتما باید برم نکنه خدایی نکرده پشیمون شم

یه بار میگم نه بابا بچم هیچیش نیست نمیرم

دیوونه شدم رسما

میگم برم بگم سل فری ازم بگیرید؟به نظرتون اگه مشکلی باشه دور از جونش غربالگری دوم نشون میده؟اصلا غربا ...

اینو بگم خیالت راحت بشه مشکلی نیس خب این فقد حال مامانای باردار خراب میکنن سلفری بدی دیگه نیاز نیس غربالگری مرحله دو بدی

بله داره ولی شمایی ک سلفری امینو بدی لازم نیس بدی