2777
2789

فرض کنین ۲۳ سالتونه خواستگار۲۵ سالشه 

خودتون یه رشته تاپ تجربی بخونید از اون ۳ رشته

خواستگار دبیر مهندسی معماری تو هنرستان  

داره مهندسی عمران میخونه با باباش بره تو کار بساز بفروش چون باباش تو همین کاره 

همزمان فوق قبول شده روانشناسی 

خانوادش مذهبی و دختر هم مذهبی 

خود پسر معمولی ماشین ۲۰۷ و خونه نداره ولی باباش حدودا ۱۶ تا خونه داره مشکلی نداره

برای ظهور امام‌ زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف صلوات

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

۱۶تا خونه چرا یکیشو به نام بچه ش نکرده تا حالا؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

١٦تاااا خونه؟ شرايطي ك گفتي خوبه اخلاق و خانواده مهمتره ب اينام دقت كن

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد