2777
2789
عنوان

خیانت همسرم 💔

2531 بازدید | 92 پست

چندروزی هست که پای مادرم شکسته ومیومدم وخونه مادرم ازش مراقبت میکردم وهمسرمم دوروزبودماموریت کاری رفته بوددیروز  عصر رفتم خونه گفتم دوش واینابگسرم فرداصبح همسرم میاد دیگه آماده برم خونه رسیدم خونه بعددوش گفتم یه چایی دم کنم رفتم جلوی سینک دیدم زردی چایی هست داخلش باخودم گفتم حتماخودمون خوردیم ولی هرچقدرفک کردم دیدم تواین مدت که خونه اومدیم رفتیم اصلاچایی نخوردیم رفتم سراغ کابینت دیدم استکانا جابه جاشده .تااینکه خودمو زدم به بیخیالی گفتم خودم حتمادرست کردم یادم نیس

تااینکه پدرم زنگ زد گفت شب نیابمون استراحت کن خواهرت اینجاست مادربزرگتم هست فردا بعدازظهربیا

ساعت ۹:۳۰اینابود دیدم صدای کلید دراومد سریع از خواب پریدم خیلیم خسته بودم زودخوابیدم

رفتم سمت دردیدم همسرم بایه زن آشغال هرزه واردخونه شد 

تامنودید شوکه شد اونقدر حالم بدشذ بدشد جیغ ودادوهوارزنه فرارکرد...

ای کاش زنه جوون بود ای کاش ازمن سرتربود یه زن چاق مثل دیو همسن مادرم هرچقدرازش دلیل میپرسم هیچ جواب نمیشنوم منتظرم مادرم خوب بشه ....

ازدیشب دچاریه فروپاشی روانی شدیدشدم امابرام مهم نبود وحتی باشوعرم سرسنگینم نیستم فقط بهش گفتم انتقام میگیرم برگشته میگه تونمیتونی خیانت کنی ....

شدیدا به گوه خوری افتاده اما میدونم چجوری پدرشودربیارم

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو بچه داری؟

نه ندارم

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

وای نمیدونم الان چه حسی داری ولی هرچه سریعتر از زندگیت پرتش کن بیرون ارزش ندارع که حتی یک جا باهاش ن ...

میخام ولی مادرم فعلامریضه بایدخوب بشه بعد 

بگو تو فقط داری بقیه مردا ندارن؟

آره میخام یکاری کنم بسوزه

وقتی تا این حد پیش رفته جدا شو 

این دیگه نداشته حریم و حرمتی باقی بمونه 

همسایه هاتون نیومدن ببینن چه خبره ؟؟؟؟

تفففففففف ب شوهرت 

تفففففف 

وگرنه اون ج.....ده ک همین کاره س 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️