2777
2789
عنوان

تو عروسی یکی همه میزو جمع کرد برد

479 بازدید | 33 پست

ما یه عروسی رفتیم یه خانما غریبه نشست کنارمون ببخشید میگم ولی ازون بوتاکسی ها ژل و... گفتم چه با شخصیته با گوشی آیفون تو دست پسرش می‌رفت میزهایی که خالی بود میوه می‌آورد من اولش متوجه نشدم 

یهو مامانم خم کیفش از زیر میز بیاره شاباش رو بده دیدیم این خانم کیسه بززززززرگ پر کرده هیچی نگفتیم فقط خانمه خندید گفت ما فامیل دامادیم ۲برابر اینارو بهش پول می‌دیم درحالی که ما فامیل داماد بودیم مادر داماد موقع اموال پرسی اصلا خانمرو نمی‌شناخت ،موقع شام منو و مامانم و زنموم یکم برنج کشیدیم یهو دیدیم این خانم همهههه غذاهارو پک کرد این خانما که پذیرایی می‌کنن می‌شناختنش 

همه رو برد😐

علناً هیچی برا ما نذاشت 

اولین عروسی بود که اینجور شد و هیچی ازش نفهمیدم 😂

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

از اونان که میان میگن فامیل داماد و عروسیم و میخورن و میبرن و هیچی هم نمیدن. رستوران مفت. مثل فیلم شام عروسی 

حروم خوری بیش نبوده 

کاش همونجا به مادر داماد میگفتید 

وقتی عوامل تالار هم میشناسنش پس معلومه سابقه داره و فامیل همه هست 😏😏😏

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای🤣🤣🤣

ما مونده بودیم اون وسط چرا اینطوری کرد 

ما برنج خالی خوردیم😬مامانم گفت ببخشید خانم یکم برا ما بزار برنج خالی نخوریم 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

شخصیت رو از بوتاکس و ژل و گوشی آیفونش فهمیدی اول؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
ما مونده بودیم اون وسط چرا اینطوری کرد ما برنج خالی خوردیم😬مامانم گفت ببخشید خانم یکم برا ما بزار ب ...

چ گدا صفتی بوده

بعد در جواب چی گفت؟

ی کم شبیه ب حرفاتون باشید..ن سرطان میگیرید...ن میمیرید...فقط آدم تر ب حساب میاین🗿🌪️⚡

یکبار یک عروسی بودیم زنه یک بار میگفت فامیل عروسم یک بار میگفت دوماد آخر معلوم نشد😂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

از اونان که میان میگن فامیل داماد و عروسیم و میخورن و میبرن و هیچی هم نمیدن. رستوران مفت. مثل فیلم ش ...

زنموم گفت ،مامانم گفت شاید خجالت بکشه مادر داماد 

بعدشم داماد وضع مالیش عالی بود یکی از بهترین تالار های شهر بود اصلا فکرشو نمی‌کردیم آخرش متوجه شدیم 

بعد چی جواب داد

هیچی نگفت فقط گفت من ۲تا بچه دارم نتونستم بیارم شما سهم خودتون رو خوردیدبعد فلنگو بست

شخصیت رو از بوتاکس و ژل و گوشی آیفونش فهمیدی اول؟

اره😅

فکر کردم چه با شخصیت و باکلاسه