2777
2789
عنوان

با خواهرام قطع رابطه کنم

149 بازدید | 7 پست

منظورم از قطع رابطه حمایت نکردنشون و توجه نکردن بهشون هست وگرنه تو یه خونه ک زندگی میکنیم و مجبور به گفتگو های ضروری میشیم 

ببینید خواهرای من موقع گرفتاریاشون غم و غصه ها شون کنارشونم همه جوره هواشونو دارم. 

ولی اونا مواقع سختیام اصن منو نمیبینن کاملا بی تفاوتن. اون اگه گریه کنه من میرم پیشش از راهی سعی میکنم ارومش کنم ولی من دیشب نیم ساعت بلند بلند هق هق میکردم اما آبجیام داشتن با هم میگفتن و میخندیدن 

وقتی پدر مادرم دعواشون می‌کنن من درمیام دفاع میکنم ازشون. 

ولی بارها و بارها پدرم منو دعوت کرد حسابی به گریه افتادم یکی از این خواهرام حتی نیومد بگه گریه نکن 

من تصمیم گرفتم دیگه کاملا دست از حمایتشون بردارم و بی تفاوت باشم حتی کوچکترین کاری براشون نکنم 

دیگه بخوام کاری براشون بکنم حس حقارت و امل بودن بهم دست میده.

تازه خود آبجیام تو صحبت ها و تیکه کنایه ها شون بهم میگن امل 

لطفاً بگید چیکار کنم

متاسفانه وقتی کاری از دستم برمیاد و انجام ندم وجدان درد می‌گیرتم روحیه لطیفی دارم 

مادر من با خواهرش قطع رابطه هست اصلا ارامش مون ده برابر شده 

اینقدر خوبههههه دلم میخواد شهرو شیرینی بدم😂😂

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهربونی و لطف زیادی میشه وظیفه، خوبه دیگه مثل خودشون باش

تازه یه دفعه از همین خواهرم سوال کردم من اخلاقم چه شکلیه ؟ گفت تو خیلی گند اخلاقی همه ازت ناله می‌کنن خیلی دختر چرتی هستی 

اصن تخریب شدم با این جوابش 

تازه یه دفعه از همین خواهرم سوال کردم من اخلاقم چه شکلیه ؟ گفت تو خیلی گند اخلاقی همه ازت ناله می‌کن ...

خب الان میدونی چجوری باشی دیگه؟؟ بخند باهاشون ولی رو نده و حمایت نکن،،، با قهر زیادی خودت هم ب مشکل مبخوری حوصلت سر میره،

خب الان میدونی چجوری باشی دیگه؟؟ بخند باهاشون ولی رو نده و حمایت نکن،،، با قهر زیادی خودت هم ب مشکل ...

اتفاقا همیشه باهاشون می‌خندیدم و خندوندمشون. و سعی میکردم کسی ازم چیزی به دل نگیره. ب این تعجبم شد از این حرفش 

انگار با وجودم مشکل دارن انکار دوس ندارن باشم

واقعام بارها تو صحبتشون ابراز کردن که کاش نباشی