2777
2789
عنوان

خواستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 53 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول باید بگی برای خودت چی میخوای. اگه اون یکی رو دوس داری و خانوادت نمیخوان، به هر حال باید تصمیم خو ...

اگه بخوام منطقی فکر کنم و شناختی از هیچکدوم ازین دو نفر نداشتم قطعا اونی که شرایط بهتری داشت انتخاب میکردم اونی که شغل خونه و.... داره ولی خب الان ترجیحم اونیه که دوسش دارم با وجود اینکه نه شغل داره ن هیچی و میدونم باید ی جاهایی سختی بکشم ولی کسیو ک دوسش دارم انتخاب می‌کنم دلم پیششه و خب دوسش دارم نمیدونم این تصمیم درسته یا اشتباه چون دلی دارم تصمیم میگیرم چون خیلی جاها تجربه اینو داشتم که خانوادم ی چیزی گفتن من بر خلاف اون عمل کردم و بعد پشیمون شدم از طرفی با خودم میگم من پای این آقا واستم خواستگارامو رد کنم بعد اون اگه خانوادم راضی نشدن هیچ جوره چی؟ یا اینکه خودش یک پا پس کشید چی؟با شناختی ک ازش دارم اینکارو نمیکنه اما هیچ چیز از هیچ کس بعید نیس 

و اینکه نمیخوام دلشو بشکنم اونم حسش همینه و دوسم داره نمیخوام ناراحتش کنم یا بی معرفت باشم و ولش کنم برم با ی نفر دیگه .

🫀🥹

خیلی قربون شکلت ببین اگ مطمئنی ب طرفت پاش وایسا یا ی ایرادی از این پسره بگیر

از طرفم مطمعنم اما ببین من به خیلیا اطمینان داشتم که بعدش باهام بد شدن منظورم دوستامه یا یهو عوض شدن نمیتونم ۱۰۰ درصد بگم بهش مطمعنم چون هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیس من تا حدودی بهش مطمعنم اما به راضی شدن خانواده خودم مطمعن نیستم

🫀🥹

از طرفم مطمعنم اما ببین من به خیلیا اطمینان داشتم که بعدش باهام بد شدن منظورم دوستامه یا یهو عوض شدن ...

خب تو الان اینی ک دوسش داری رو بزار کنار اصن فرض کن نیست

الان اینی ک اومده خاستگاریت ازش خوشت میاد؟مهره ش ب دلت هست؟

خب تو الان اینی ک دوسش داری رو بزار کنار اصن فرض کن نیستالان اینی ک اومده خاستگاریت ازش خوشت میاد؟مه ...

فکر میکنم آدم خوبی باشه شاید اگه تنها بودم حتی قبولش میکردم

🫀🥹

فکر میکنم آدم خوبی باشه شاید اگه تنها بودم حتی قبولش میکردم

عزیزم راه سختی داری قشنگم 

از ی طرف دوستش داری ولی نه شغل داره نه سرمایه هیچی

از ی طرف خاستگار خوب داری

اگ میخایش و میخادت پاش بمون و خانوادتم راضی کن 

یه چیزی که هست اینه که همیشه یک نفر کامل نیس یکی پول نداره یکی اخلاق نداره و ..... باید اونیو انتخاب ...

نه منظور من اینه عزیزم 

یکی هست می‌شینه خونه نمیره سرکار 

اگه طرف اینجوریه بیخیال شو

ولی اگه تلاش میکنه ولی هنوز سرمایه خاصی نداره عیبی نداره واقعا

خیلی چیزای مهم تر از پول هست

نه منظور من اینه عزیزم یکی هست می‌شینه خونه نمیره سرکار اگه طرف اینجوریه بیخیال شوولی اگه تلاش میکنه ...

اها مرسی عزیز دلم 

فک میکنم ازینایی که بره سر کار 

ولی خب قطعا خانوادم قبول نمیکنن عزیزم هر چقدر من پاش واستام و آخر سر خانوادم مخالف کنند چ فایده ای داره 

و خودمم اینجوریم که نمیخام پا پس بکشم انشالله هر چی خیره برام پیش بیاد چون خودمم نمیدونم دارم چکار میکنم

🫀🥹

گلم یه چیزی بگم ناراحت نمیشی من کاری به بی پولی و بی کاری و نداشتن سرمایش ندارم ولی یه مرد 32 ساله وقتی به جای یه برخورد منطقی و اثبات خودش از راه پیدا کردن شغل خوب و یا بدست اوردن سرمایه برای اثبات عشقش خودکشی میکنه یعنی تحمل برخورد با مشکلات رو نداره من نمیگم باهاش ازدواج بکن یا نکن ولی بدون مشاور رفتن و مشورت گرفتن از مشاوره های خبره ازدواج نکن نزار عشق چشمت رو ببنده

گلم یه چیزی بگم ناراحت نمیشی من کاری به بی پولی و بی کاری و نداشتن سرمایش ندارم ولی یه مرد 32 ساله و ...

مممنونم عزیزم بابت کمکتون انشالله خیر ببینی سعی میکنم بیشتر راجبش فکر کنم

🫀🥹

بعدم گلم توی ازدواج دل سوختن معنی نداره من ردش کنم نامردیه گناه داره تو باید منطقی برا زندگیت تصمیم بگیری ازدواج فقط سرنوشت تو. نیست سرنوشت بچه هایی که تو زندگیت میاند هم هست بماند که در اینده نیازهای زندگی بهت فشار میاره میخوای به خاطر عشق خودت بری سرکار خونه تهیه کنی نیازهات رو براورده کنی چون عاشقی فک میکنی این جوری چیزی از اون عشق میمونه فقط بهت قول میدم پشیمون میشی عجله نکن برا تصمیم گیری براش شرایط بزار اگه دوست داشته باشه سعی میکنه به جای اینکه بگه بعد از ازدواج همه چی درست میشه الان شرایط رو فراهم میکنه

بعدم گلم توی ازدواج دل سوختن معنی نداره من ردش کنم نامردیه گناه داره تو باید منطقی برا زندگیت تصمیم ...

نمیخوام دل بشکنم 

ولی حق با شماست باید بهش فرصت بدم 🥺🥺

🫀🥹

اول با خودت سنگات رو وابکن ببین از زندگی چی میخوای بعد براش شرایط بزار برای ازدواج عجله نکن اول یه مشاور خوب تو شهرتون پیدا کن باهم برید پیش مشاور بعدم بگو یه کار ثابت پیدا کنه حداقل یک سال توش بمونه مطمئن شدی برو برا ازدواج اصلا عجله نکن زمان همه چی رو درست میکنه اگه قسمتتون سر هم باشه مطمئن باش بهم میرسید