2777
2789
عنوان

بچم دختره🥰

202 بازدید | 20 پست

باردارم بچم دختره خیلیم خوشحالم چون ۱۳ماه طول کشیدباردارشم انتظارخیلی سخت بودبرام🥺🥺ولی اطرافیانم دلمومیشکنن که دختره بچم همش میگم بچم میشنوه تودلم غصه میخوره مثلازن داداشم به مامانم گفته بودمعلوم بودآبجی دخترمی یاره صددرصدبرامن پسره🥲🥲🥲آخهه چرابایدتواین دوران هنوزبین دختروپسرفرق بزارن حتی تومطب که میرم اونایی که پسرحاملن فخرمیفروشن حتی خیلی آدمایه تحصیل کرده وبالاشهری

گ... خورده هرکس تیکه بندازه 😤

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارک باشه ان شاءالله بسلامتی به دنیا بیاد🥹🩷

«یک احساساتی هست یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند, نمی شود گفت ، آدم را مسخره می کنند؛ هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می کند..🌱» |صادق هدایت

والا من یه دختر ۲۱ ساله دارم انگااااار تموم دنیا رو داریم هم من هم پدرش عاشقانه دوسش داریم هر چی خدا رو شکر کنیم بازم کمه فقطم یه بچه می‌خواستیم دختر پسرش رو دادیم دست خدا تعیین کرد😍❤️

مهم عاقبت بخیریه و سلامتیهمن یک بچه سالم و باهوش به جنسیتش ترجیح میدم

منم از جنسیت زده ها متنفرم،مشخصه تو زمان جهالت گیر کردن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مبارک باشه ان شاءالله بسلامتی به دنیا بیاد🥹🩷

مطب بودیم یه دختر۸ساله اینابامادرباردارش اومده بودعینه پروانه دورمادرش میگشت🥺🥺😍مامان آب بیارم خسته ی ماساژت بدم حالت خوبه گفتم خوشبحالش