سلام ، لطفا تاپیکای قبلی رو بخونید شاید جواب سوالتون اونجا باشه
توی این تاپیک براتون توضیح میدم که اصلا چجوری خودتون اپلای کنید
اول باید واقع بینانه به رزومتون نگاه کنید ببینید اصلا رزومتون قابلیت گرفتن فاند یا بورسیه رو داره یا نه
معدل بالا ، نمره زبان بالا ، مقالات معتبر، مهارت های نرم افزاری و ... که توی تاپیک های قبلی گفتم مورد ارزیابی قرار میگیرن به ترتیب.
اگه واسه ارشد اپلای میکنید ببینید تمکنی که میتونید به سفارت نشون بدین چقدره و بعد کشور رو انتخاب کنید بر اساس تمکن.
برای دکتری ببینید کدوم کشور ها برای دکتری به ایرانی ها ویزا میدن. یه سری از کشور ها سفارتشون ایران نیست و کشور های اطراف باید برید ، ببینید اصلا پولشو دارید تشریف ببرید یا نه.
بعد اگه دیدین شرایط اولیه رو دارید، شروع کنید به پیدا کردن دانشگاه و رشته ها
بچه های ارشد از سایت masterpoetal میتونن پیدا کنند
بچه های دکتری هم از لینکدین و سایت های مختلف میتونن پوزیشن هارو پیدا کنن
وقتی رشته هارو پیدا کردید یا پوزیشن هارو پیدا کردید یه اکسل درست کنید و توش اطلاعات زیر رو بذارید
ارشد:
رنک دانشگاه
ددلاین ها
ریکوایرمنتا یا حداقل های زبان، معدل و ...
لینک اپلای
لینک رشته
دوتا استادی که میخواین توی انگیزه نامه اسمشونو بیارید و ریسرچ اینترستاشون (ریسرچ اینترستاشون باید تقریبا نزدیک به هم باشه)
یه قسمتی هم بذارید برای توضیحات اضافه ، بعضی از دانشگاه ها هستن که از خود سایت دانشگاه نمیشه اپلای کرد و اونو اینجا مینویسید یا آزمون ورودی دارن که اونم مینویسید و هر اطلاعات اضافه
اکسلی که بچه های دکتری درست میکنن:
اسم استاد
ریسرچ اینترستاش
فیلد های تحقیقاتی اخیرش
اسم دانشگاه
رنک دانشگاه
ریکوایرمنتای دانشگاه
ددلاین اون دانشگاه
تاریخ ایمیل زدن اولیه
تاریخ ریمایندر دوم
تاریخ ریمایندر سوم
یه توضیحات هم بذارید آخرش که اگه نکته ای بود اضافه کنید
نکات:
مدارکتون باید ترجمه شده باشه
برای ارشد و دکتری اگر به اساتید ایمیل میزنید کاورلتر باید اتچ شده باشه ، ریسرچ پروپوزال بعضی از اساتید میخوان، خلاصه ای از مقالات مرتبط با اون پوزیشن رو بنویسید و اتچ کنید به ایمیل
امروز خانومی توی یکی از تاپیک ها فرموده بودند که مهاجرت چیه؟ هر کی بخواد به هر چی برسه همینجا هم میرسه
خواستم بگم طبق تجربه من مهاجرت به درد دو قشر بیشتر نمیخوره ، یکی که پدرش خیلی حمایتش میکنه از نظر مالی و نیازی نیست زیاد کار کنه
دومی کسیه که حمایت زیادی نداره و فهمیده به جز خودش کسی نیست کمکش کنه و صد خودشو میذاره
درباره مهاجرت کاری، ازدواجی و سرمایه گذاری من اطلاعات زیادی ندارم، ممنون میشم توی این تاپیک ها منو تگ نکنید.
اگه سوالی داشتید یا تو خصوصی بپرسید یا توی تاپیکتون منو تگ کنید.