2777
2789
عنوان

شوهرم

395 بازدید | 18 پست

سلام می‌دونم نباید اینجوری باشم ولی با رفتارش نسبت بهش سرد شدم اصلا کاملا بی‌حس شدم بهش 

جدیدا هم میگه برای کارش باید ازم دور باشه یکسال  منم گفتم برو ولی بازم بهش نگفتم اگ بری رابطمون کلا خراب میشه  نمی‌دونم چند مدتع  انگار ازش بدم میاد خود به خود این حس بوجود اومده

خود به خود نیست عزیزم 😅خودتو سرزنش نکن 

میگی که با رفتاراش ازش سرد شدی...

چه کاریه که یکسسااااالل قراره ازت دور باشه خیلی زیاده ها 

دوره دور یعنی یکسال همو نبینید ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب تو هم باهاش برو به نظرت مشکوک نمیزنه این چه کاریه که تو که شریک زندگیشی باید جدا از اون باشی

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

خود به خود نیست عزیزم 😅خودتو سرزنش نکن میگی که با رفتاراش ازش سرد شدی...چه کاریه که یکسسااااالل قرا ...

اره دور دور چون پیشرفتشو به من ترجیح میده برای منم بد نیست من از شرایط زندگیم راضی هستم  بهشم گفتم ولی چه کنم میگه بهتر از این میشم هیچ بدی هم نکرده ولی رفتار سردی داره با من طوری شده ک خدای نکرده بهم بگه برو نمخامت من خودم میرم 

خوب تو هم باهاش برو به نظرت مشکوک نمیزنه این چه کاریه که تو که شریک زندگیشی باید جدا از اون باشی

میگه خونه باید با همکارم بگیریم تو زنی نمیشه بیای وسط مردا  تک تنها باشی من هر جا برم میام بخاطر تو ....

حتی بهم میگه دعا کن اوکی سه ولی ته دلم  نگرانم خوشحال نیستم ترش دارم بره و برگرده من دیگه نمخامش 

الان رسیدن به اون مرحله که دیگه مثل قبل نیستم و هنوز متوجه نشده

وقتی بری میفهمه.....  من نمیگم جدا شو..... مخالف طلاق هستم...... ولی اگر اون کاری نکنه اقدامی نکنه، تلاشی نکنه،..... تو بزودی به طلاق فکر میکنی..... 

بنظرم باهاش حرف بزنم. نمیتونی؟؟ برو روانشناس و مشاور  با شوهرت برو تا کمکتون کنن....... 

اگرم خواستی جدا بشی. بهش بگو بعد وارد رابطه با یکی دیگه بشو.... نظار طرزفکرش دربارت بهم بریزه.... بزار بدونه مقصر خودشه، نه تو.... 

خودش باید تلاش کنه نه من

این میشه نگاه خودخواهانه. زندگی مشترک یعنی همین یعنی اگر یکی دستتو ول کرد تو دستشو بگیری  یعنی به مو میرسه. پاره هم میشه... ولی یکیتون دوباره گره میزنه.... 

من نمیدونم چرا شما خانما اینقدر از ما انتظار دارین..... دارم میگم ما مردا خیلی از رفتارهارو نمیفهمیم. نه فقط شوهر تو.... تمام مردا اینجورین..... شما باید باهاش حرف بزنی و بهش هشدار بدی..... (اینکه نمیخوای تلاشی کنی قابل درکِ،از سکوت خانما باید ترسید) ولی برای زندگیت تلاش کن......  

دوست پسر و دختر نیستید که بگید اگر من اول بیام جلو کوچیک میشم..... ❌

میگه خونه باید با همکارم بگیریم تو زنی نمیشه بیای وسط مردا تک تنها باشی من هر جا برم میام بخاطر تو ...

خوب بگو خونه بامن  اجاره کن این خونه ایی کع الان ساکنید بدید رهن یا اگه مستاجری برو اونجا اجاره کن همسرت خیلی مشکوک میزنه به نظرم قطعا کاسه ای زیر نیم کاسه هست آخه آدم مگه زنش رو ول میکنه بره با رفیقش خونه بگیره برا جنگ که نمیره که نشه زنش رو ببره اونم برا یکسال 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

این میشه نگاه خودخواهانه. زندگی مشترک یعنی همین یعنی اگر یکی دستتو ول کرد تو دستشو بگیری یعنی به مو ...

شایدم نمی‌فهمه رفتاراشو ولی چند بار بهش گفتم حالا مشکل من اینه ایشون غیر اینکه منو ببینه  بیشتر رفتار مادر و خواهرش در برخورد با شوهرشون در نظر میگیره و همون رفتارو با من می‌کنه من بارها بهش گفتم زندگی ک خواهر تو داره مورد پسند من نیست  چون مدام از شوهرش دوره  و جلو این خوب جلوه میده میگه من راضیم و شوهرم منم فکرش اینه رابطه ما اینجوری اگه بشه خیلی بهتر میشه