2777
2789
عنوان

پارنترم

121 بازدید | 4 پست

گزارش نزنید خواهش میکنم ، 

پارنتر من دو سه بار شنیدم میگه خوشم میاد از زن سن بالا 

امروز بدون بحث ازش پرسیدم چند درصد خوشت میاد چرا خوشت میاد چ جذابیتی برات دارن گفت ۴۰ درصد خوشم میاد ولی مثل اینکه مثلا یکی ماشین پورش داره ولی بنزم خوشش میاد یعنی گرایش ندارم به سمتش گفتم جز فانتزیای ذهنت نیست گفت نه نیست ولی اگه باشه بعدش داستانمون قراره چی بشه ؟ من نمی‌دونم حس میکنم حس داره به سن بالا ولی می‌ترسه بگه اره گرایش دارم 

داره دیگه،چجوری بگه،حتی گفت اگه باشه داستانمون چی میشه؟این یعنی داره.

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

داره دیگه،چجوری بگه،حتی گفت اگه باشه داستانمون چی میشه؟این یعنی داره.

نمی‌دونم چرا الان یجوری شده 

مثلاً دیگه زنگ میزنه یه عشقم ی قربون صدقه هیچی نمیگه

پیام نمیده فقط پست اینستا عاشقانه می‌فرسته اونوقت هروقت من پیام میدم عاشقانه باشه جوابشو یکم با قربون صدقه میده 🤕

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز