2821
2789
انشاءالله هر چی خیره براتون اتفاق بیفتهکنجکاو شدم ببینم روز تولد هم تو سن مجردی تاثیر داره یا نه،پسر ...

به روز تولد نیست یکی میشناسم متولد ۲۲ بهمن ۷۴ متاهل معروف میکاپ آرتیست شهر ماست 

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به روز تولد نیست یکی میشناسم متولد ۲۲ بهمن ۷۴ متاهل معروف میکاپ آرتیست شهر ماست

درسته

شاید هم به والدین باشه، 

مثلا فروردینی ها خیلی دخالت می کنند

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

درستهشاید هم به والدین باشه، مثلا فروردینی ها خیلی دخالت می کنند

اره فروردین موافقم داداش من پدرمو در اوردع یه ایرادی درمیاره از خواستگار اگه بابامم چیزی نگه اون میگه

دگ نمیخام مجرد باشم 😭😭😭😭خدایا

کاش راهی پیدا میشد تا دبگه مجردی باقی نمونه

شرایط ازدواج ها خیلی سخت شده، همه مجبورند محتاط عمل کنند.

کاش مثل قدیم ها با چهارتا سیخ وسه پایه و چند خانوار تو یک خونه ازدواج ها شکل میگرفت

آخه مدل ازدواج های حالا فقط برای ۲۰ درصد مردم خوبه.

بقیه آخرش یا کارشون به طلاق میکشه یا ازدواج نمی کنند.

پس خدا کجاست.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

اره فروردین موافقم داداش من پدرمو در اوردع یه ایرادی درمیاره از خواستگار اگه بابامم چیزی نگه اون میگ ...

شوهر منم فروردینه،برادرم همینطور، برادرشوهرم ومادر دوست پسرم،خیلی مداخله گر هستند

فکر کنم یک جوری باید سرشون را زیر آب کرد، خخخخخ

شوهر منم فروردینه،برادرم همینطور، برادرشوهرم ومادر دوست پسرم،خیلی مداخله گر هستندفکر کنم یک جوری بای ...

شما دیگه خیلی سوخت دادی 😂 

اینقدر خستم کرده آخر من س. به بیابون میزارم از دستش

شما دیگه خیلی سوخت دادی 😂 اینقدر خستم کرده آخر من س. به بیابون میزارم از دستش

آره والله

نمیدونم خدا این اعجوبه ها را چرا آفریده

شوهر منم فروردینه،برادرم همینطور، برادرشوهرم ومادر دوست پسرم،خیلی مداخله گر هستندفکر کنم یک جوری بای ...

نه بابا چه ربطی داره اخه؟ شخصیت ادم ها فرق میکنه به ماه نیست که

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز