مامان_آینده1398 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 610 عنوان ژل لبتون چقد موند 191 بازدید | 24 پست یه غلطی کردم دیشب تو گرما بودم میترسم جذب بشه خیلی دوسش داشتمدیروز زدم شما چقدر ژل لبتون موند وقتی که انسان آموخت که چگونه با رنج هایش تنها بماند و چگونه بر اشتیاقش بر گریختن چیره شود؛آنوقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد.🙂🤍 1404/04/23 | 07:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8859 دفه اولته معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
مامان_آینده1398 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 610 دفه اولته اره یه سیسی زدم وقتی که انسان آموخت که چگونه با رنج هایش تنها بماند و چگونه بر اشتیاقش بر گریختن چیره شود؛آنوقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد.🙂🤍
پرنسا_خانم عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 4444 بعد ۷روز اوکی میشهکبودی های دورش بعد ۴ میرهدیگه مراقبت هم نمیخواد دل که خوش نباشه هیچی قشنگ نیست. . !
مامان_آینده1398 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 610 میشه بگی چقدر هزینش شد؟ اودری 1خورده ای وقتی که انسان آموخت که چگونه با رنج هایش تنها بماند و چگونه بر اشتیاقش بر گریختن چیره شود؛آنوقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد.🙂🤍
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8859 اره یه سیسی زدم دفه اول بیشترش جذب میشه . ترمیم حتمن برو . نگران نباش امیدوارم بدنت ازینا نباشه که ژل خور باشه . من خودم هربار زدم یک هفته بعد جذب شد . الانم برا چندمین بار س روز پیش زدم امیدوارم جذب نشه دیگه معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
مامان_آینده1398 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 610 بعد ۷روز اوکی میشهکبودی های دورش بعد ۴ میرهدیگه مراقبت هم نمیخواد یعنی تو گرما بودم جذب نمیشه؟ خیلی ناراحتم خیلی 😔😔 وقتی که انسان آموخت که چگونه با رنج هایش تنها بماند و چگونه بر اشتیاقش بر گریختن چیره شود؛آنوقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد.🙂🤍
مامان_آینده1398 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 610 دفه اول بیشترش جذب میشه . ترمیم حتمن برو . نگران نباش امیدوارم بدنت ازینا نباشه که ژل خور باشه . من ... اخه دکتره گفت ترمیم نمیخاد فقط بیا ماساژ بدم وقتی که انسان آموخت که چگونه با رنج هایش تنها بماند و چگونه بر اشتیاقش بر گریختن چیره شود؛آنوقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد.🙂🤍
2020ryhn عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 13033 یعنی تو گرما بودم جذب نمیشه؟ خیلی ناراحتم خیلی 😔😔 کلا دفعه اولته احتمالا جذب میشه نه صرفا واسه گرماباید بری ترمیم
مامان_آینده1398 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 610 کلا دفعه اولته احتمالا جذب میشه نه صرفا واسه گرماباید بری ترمیم چن بار گفتم کی بیام ترمیم گفت ترمیم نمیخاد فقط برا ماساژ بیا وقتی که انسان آموخت که چگونه با رنج هایش تنها بماند و چگونه بر اشتیاقش بر گریختن چیره شود؛آنوقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد.🙂🤍
jojetalai عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 6812 راز ماندگاری ژل تمدید به موقع هستش من سه سال پیش زدم یک ماه بعد شارژ کردم هنوزم خوبه و نیاز به شارژ نداره
مامان_آینده1398 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 610 راز ماندگاری ژل تمدید به موقع هستش من سه سال پیش زدم یک ماه بعد شارژ کردم هنوزم خوبه و نیاز به شارژ ... یعنی یه ماه دیگه برم تمدید وقتی که انسان آموخت که چگونه با رنج هایش تنها بماند و چگونه بر اشتیاقش بر گریختن چیره شود؛آنوقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد.🙂🤍
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8859 اخه دکتره گفت ترمیم نمیخاد فقط بیا ماساژ بدم بعد تقریبن بیست روز تا یکماه حتمن باید بری یک سی سی یا نیم سی سی دیگه بزنی وگرنه دوماه بعد هیچی ازش نمونده دوباره باید از اول هزینه کنی معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
مامان_آینده1398 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 610 بعد تقریبن بیست روز تا یکماه حتمن باید بری یک سی سی یا نیم سی سی دیگه بزنی وگرنه دوماه بعد هیچی ازش ... من لب بالامو زدم فقط میترسم بد بشه وقتی که انسان آموخت که چگونه با رنج هایش تنها بماند و چگونه بر اشتیاقش بر گریختن چیره شود؛آنوقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد.🙂🤍