2789
عنوان

دوست پسرم

203 بازدید | 17 پست

دوستان دوست پسرم دوسم داره ( عاشقم نیست ، دوستم داره ) 

هروقت بحث کات شد دلیل پرسید و گفت باشه اگر تو میخوای کات کنیم 

چون احساس میکرد یکی دیگه رو دوست دارم 

یه نظرتون واقعا هوس ِِ؟  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بده ب تصمیمت در مورد کات احترام میذاره؟

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

متوجه نشدم دقیق تر میگین

تو پیشنهاد کات کردن میدی 

بعد ایشون میگه هر جور ک تو میخای 

ب نظر من ینی ب نظر تو پیشنهاد تو احترام قائله و فکر میکنه تو این رابطه اذیتی راضی نیس بیشتر اذیت شی 

بعضیا تا صحبت کات میشه کولی بازی درمیارن 

دختره رو تهدید میکنن رو اعصابش میرن  اونا دوس داشتن نیس اونا خودخواهیه ک میخان طرفشون بهر قیمتی کنارش باشه 

حال خوب و بد دختره براسون مهم نیس 

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

تو پیشنهاد کات کردن میدی بعد ایشون میگه هر جور ک تو میخای ب نظر من ینی ب نظر تو پیشنهاد تو احترام ...

یه بار گفتم بهش مثل قبلاً دوست ندارم  

گفت چرا سرچی کار اشتباهی کردم  دلیلش چیه 

گفتم نمی‌دونم همینطوری بیا یک هفته نباشیم ، دلش شکست ( با توجه به روحیه ای که داره میشناسم از مدل چت کردنش  ) 

گفت خب اگر میخوای کات کنی بگو ، کاری ندارم ، بهانه نیار 

یه بار گفتم بهش مثل قبلاً دوست ندارم گفت چرا سرچی کار اشتباهی کردم دلیلش چیه گفتم نمی‌دونم همینطور ...

ب نظر پسر عاقل و پخته ای میاد

همینطوره من بعضی اوقات کارای بچه گانه زیاد میکنم ، قهر های الکی و .. اونم خیلی درک می‌کنه

جفتتون چند سالتونه 

هدفتون از رابطه  ازدواجه؟ اصن در موردش صحبت کردین؟

جفتتون چند سالتونه هدفتون از رابطه ازدواجه؟ اصن در موردش صحبت کردین؟

احساس میکنم خیلی روراسته ، یه بار راجب ازدواج صحبت کردیم ، گفت من نمیتونم قول بدم باهات ازدواج کنم ، گفت سعی میکنم ، آینده هست ، معلوم نیس چه تغییراتی باشه 

قول الکی نمی‌ده بهم خداروشکر 

بعد مثلا تو چت غیر مستقیم اشاره می‌کنه به این که در آینده باهم ازدواج کردیم ( یه بار بهش گفتم دلم میخواد بغلت کنم ، اونم گفت ایشالا یه روز میرسه که تا صبح تو بغلم باهم صحبت کنیم ، خیلی اشاره می‌کنه  :)