2777
2789
عنوان

خونریزی معده

92 بازدید | 15 پست

صبح همگی بخیر

خانما من دیروز ظهر به طوررر وحشتناکی قسمت راست معدم از زیر سینه تا زیر دلم درد گرفت و سفت شده بود یعنی نمیتونم کمرم رو راست کنم و نفس میکشیدم درد داشت رفتم دکتر امپول مسکن داد خوب شد امشب دوباره دل و کمرم شدید درد کرد دوتا مفنامیک خود دکتره گفت بخور خوردم بهتر شدم و مدفوعم معذرت میخوام اسهالی و تیره شده 

دکتر گفت اگه ادامه داشت برم سنو که شاید اپاندیس باشه بنظرتون اپاندیسه یا معده

مفنامیک اسیدواسه چی خورده واسه معده سمه سعی کن اینجورمواقع که دردمعده داری شیاف یاآمپول استفاده کنی بنظرم بهت آمپول واسه معدت میزدن بهتربودتامسکن اینجورمواقع امپول پنتوپرازول میزنن اسیدمعده فروکش میکنه دردبهترمیشه ولی مسکن نخوربدترمعدتوسوراخ میکنه یه آزمایش مدفوع هلیکوباکترم بدی بدنیست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مفنامیک اسیدواسه چی خورده واسه معده سمه سعی کن اینجورمواقع که دردمعده داری شیاف یاآمپول استفاده کنی ...

خود دکتر مفنامیک داد و مسکن زد که اگه ادامه داست معلوم سه برم سنو

بعداینکه دکترتامطمئن نشده دردچه علتی داره مسکن نمیده چون اگه مشکل جدی باشه مسکن باعث میشه دردفروکش کنه وشخص متوجه دردهای جدی نشه اگه میتونی متخصص داخلی برو اونا بهترتشخیص میدن

بعداینکه دکترتامطمئن نشده دردچه علتی داره مسکن نمیده چون اگه مشکل جدی باشه مسکن باعث میشه دردفروکش ک ...

متخصص داخلی قبلا رفتم نکات هم نمیکنن امپرازول مینویسن و تموم باید میرفتم ارژانسی بیمارستان

متخصص داخلی قبلا رفتم نکات هم نمیکنن امپرازول مینویسن و تموم باید میرفتم ارژانسی بیمارستان

قبلا فرق میکرده وضعیتت با الان اون موقع هم درد اینجوری داشتی؟

دکترداخلی خیلی بهترتشخیص میده تادکترعمومی اگه دکترداخلی قبلی خوب نبودیه دکترداخلی دیگه برو

قبلا فرق میکرده وضعیتت با الان اون موقع هم درد اینجوری داشتی؟دکترداخلی خیلی بهترتشخیص میده تادکترعمو ...

قبل درد معده داشتم ولی مدل دیگه بخاطر درد سدید دکتر رفتم ولی نکا هم نکرد امپرازول نوشت‌

دکتری توجه نمیکنن فقط بیمارستان سنو میگیره ازمایش میگیره بر اساس اونا جلو میرن

قبل درد معده داشتم ولی مدل دیگه بخاطر درد سدید دکتر رفتم ولی نکا هم نکرد امپرازول نوشت‌دکتری توجه نم ...

خواهرم دردشدیدداشت همه دکترابهش امپرازول وپنتوپرازول میدادن خوب نمیشداخرسربه حرف من رفت آزمایش مدفوع هلیکوباکتردادمشخص شدهلیکوباکترداره اونم شدیدکه برگه آزمایشوبرد دکتربراش دوهفته دارو نوشت خورد خوب شدمیتونی به دکتربگی برات بنویسه یکیم اینکه همسایه ی مادردسمت راست داشت هم معده هم سمت راست بعدکلی دکتررفتن مشخص شدسنگ صفراداره،ولی برای اینکه خیالت راحت بشه به دکتربگوهم برات آزمایش بنویسه هم سونوی شکم ولگن هردو روانجام بده که خیالت راحت بشه اپاندیسم باشه توسونومشخص میشه