2777
2789
عنوان

دونه های قرمز روی پا

224 بازدید | 18 پست

سلام من هرچند وقت یکبار دونه های ریز قرمز که اصلا برجسته نیست روی پاهام میزنه مثل پاشیدن آب انار هم سطح پوستم اصلا خارش نداره سوزش نداره فقط قرمز از زیر پوست هر۶ماه یکبار ازمایش میدم وتنها مشکلم تو ازمایش فقر آهن بود ک تقریبا نرمال شده

دلیل این دونه ها میتونه فقر اهن باشه؟ ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تبریک میگم😂خب از دکتر عمومی یا پوست بپرس، منم هرازگاهی اینجوری میشم ولی محل ندادم، شاید منم دارم تو ...

اخه من فقر آهن شدید داشتم الان ۱سالی هست ک قرص اهن میخورم بهتر شده

فک میکنم ازاونه گفتم اینجا بپرسم شاید کسی مثل من این مشکل و داشت دکتر الان باز کلی میخواد ازمایش بنویسه همینطوریشم هرچن ماه یکبار ازمایش میدم

اخه من فقر آهن شدید داشتم الان ۱سالی هست ک قرص اهن میخورم بهتر شده فک میکنم ازاونه گفتم اینجا بپرسم ...

خب چیز مهمی بود میفهمیدی، قرص اهن که میخوری حتما پاکسازی کبدی هم انجام بده

منم خال قرمز میزنم خیلی ریزه ریزه دار زیادتر هم میشه رو دست و پاهام همه جای بدنم مامانمم اینجوریه فک کنم منظورت همونه نه خارش نه سوزش به نقطه ریز قرمزه 

همیشه برام سواله که چه کنم بیشتر نشن و دلیلشو نمیدونم 

یه دکتری تی وی میگفت علتش نامشخص هست از ۲۵ سالگی به بعد شروع میشه 

اتفاقا منم مقداری کم خونی دارم 

اخه من فقر آهن شدید داشتم الان ۱سالی هست ک قرص اهن میخورم بهتر شده فک میکنم ازاونه گفتم اینجا بپرسم ...

منم رو کل بدنمه توی تلویزیون گفت ضایعات خونه . فکر کنم ارثی هم میشه باشه مامانت نداره؟ 

میشه یه خواهش کنم ؟ اگر رفتی بپرسی ببینی راهی هست که برشون داشت یا نه ؟ 

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

منم خال قرمز میزنم خیلی ریزه ریزه دار زیادتر هم میشه رو دست و پاهام همه جای بدنم مامانمم اینجوریه فک ...

من کمتر از 25 ام دارم 

راهی هست که برشون داشت یا نه ؟ نپریدی از کسی ؟ 

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

منم خال قرمز میزنم خیلی ریزه ریزه دار زیادتر هم میشه رو دست و پاهام همه جای بدنم مامانمم اینجوریه فک ...

اخه بعد چن روز هی کمرنگ میشه و محو میشه

دوباره چندوقت بعد میبینم هستن