مادرپارساکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 1537 عنوان کسی پیج فریبا توانگر یا همون مامان فریبارو داره 429 بازدید | 13 پست من پیجشو دنبال میکنم خیلی خانم خوش سلیقه ایه واقعا بهم حس خوبی میدهولی کنجکاوم شوهرش کجاست؟ کسی میدونه؟اصلا چندتا بچه داره؟ سحر دختر بزرگش جداشده؟ 1404/04/23 | 03:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلرخ79 عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1862 شوهرش هست دوس نداره تو عکس و فیلما باشه اره دخترش جدا شده دوباره نامزد کرده واسهرسیدنمنوعشقموخوشبختیمونیهصلواتمیگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍
گلرخ79 عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1862 ۲تا پسر داره ۲تا دختر یکی ازاون دخترا دختر سحره واسهرسیدنمنوعشقموخوشبختیمونیهصلواتمیگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍
مادرپارساکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 1537 شوهرش هست دوس نداره تو عکس و فیلما باشه اره دخترش جدا شده دوباره نامزد کرده اعع جدی شوهر دارهمن فکرکردم جداشده یا فوت شده
مادرپارساکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 1537 ۲تا پسر داره ۲تا دختر یکی ازاون دخترا دختر سحره چه باحالخیلی شبیه همن من فکرمیکردم دوقلوان
گلرخ79 عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1862 اعع جدی شوهر دارهمن فکرکردم جداشده یا فوت شده اره گاهی اوقات میره عمده فروشی مواد غذایی اون برا شوهرشه پسر بزرگش و شوهرش دوس ندارن باشن تو استوریا اینا واسهرسیدنمنوعشقموخوشبختیمونیهصلواتمیگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍
گلرخ79 عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1862 چه باحالخیلی شبیه همن من فکرمیکردم دوقلوان اره شبیه همن واسهرسیدنمنوعشقموخوشبختیمونیهصلواتمیگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍
مادرپارساکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 1537 اره گاهی اوقات میره عمده فروشی مواد غذایی اون برا شوهرشه پسر بزرگش و شوهرش دوس ندارن باشن تو استوریا ... خیلی خانم باسلیقه ایه انقد انرژی میگیرمخیلیییم تمیزه
مادرپارساکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 1537 اره شبیه همن برا امضات حمد وصلوات خوندم
گلرخ79 عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1862 خیلی خانم باسلیقه ایه انقد انرژی میگیرمخیلیییم تمیزه اره من خیلی ساله فالوش دارم هنو خونه باغ نمیومدن واسهرسیدنمنوعشقموخوشبختیمونیهصلواتمیگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍
گلرخ79 عضویت: 1400/10/22 تعداد پست: 1862 برا امضات حمد وصلوات خوندم مرسی مهربون منم برات میخونم واسهرسیدنمنوعشقموخوشبختیمونیهصلواتمیگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍
khoshhal0 عضویت: 1403/12/26 تعداد پست: 32 سلام عزیزم شما هنوز تونیک مو رو استفاده میکنید الان ازش راضیت منم سفارش بدم؟ لطفااا جواب بده
مادرپارساکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 1537 سلام عزیزم شما هنوز تونیک مو رو استفاده میکنید الان ازش راضیت منم سفارش بدم؟ لطفااا جواب بده اره عزیزم من راضیم فقط باید پنجشش ماه استفاده کنی تا کامل قطع بشهوگرنه از روز چهارم پنجم ریزشت قطع میشه ولی درمانو ول کنی باز برمیگردهحسابی باید استفاده کنی تا ریشه موهات تقویت بشه
khoshhal0 عضویت: 1403/12/26 تعداد پست: 32 اره عزیزم من راضیم فقط باید پنجشش ماه استفاده کنی تا کامل قطع بشهوگرنه از روز چهارم پنجم ریزشت قطع م ... عزیزم خریدمش ولی نحوه استفاده بلد نیستم نوشته که یه روز در میون یه ساعت قبل حمام بزنید, یه در میون موها رو بشوری خشک میشن آخه