2789
عنوان

اکس دوستم

105 بازدید | 12 پست

اکس دوستم به دوستم گفته بود اینقدر لاغر مردنی هستی که نمیتونی ازدواج کنی هیچ کی نمیتونه باهات زندگی کنه تو برو خودتو تو آینه قدی ببین ببین میتونی با این استخون یه مرد رو سیر کنی میتونی بچه دار شی میتونی اصلا زن کسی شی فکر ازدواج رو از سرت بیرون کن هیچ کی نمی گیرتت رون هات از بس استخونه کنار هم میزاری بهم نمی چسبه پاهات پرانتزیه

دوستم افسردگی گرفته چجوری دلداریش بدم

پسرا سر هرچیز حرف مفت میزنن بع منم یکی گفت رونت پره باشگاه برو به دوستت بگو ب ت خ ن دا نش بگیره.. حا ...

دوستم اعتماد به نفسش رو از دست داده به خاطر این حرفا 

و خواستگار خوبش رو میخواد رد کنه چون میگه حتما یه چیزی پسره می‌دونه گفته حتما خواستگارم ولم می‌کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوستم اعتماد به نفسش رو از دست داده به خاطر این حرفا و خواستگار خوبش رو میخواد رد کنه چون میگه حتما ...

همه ی دنیا عاشق دختر ایرانین بعد پسرای ایرانی با اون قیافه ها اینقدر پررو ان

پسرا بشدتتتتتت اعتماد به نفسسسس بالایی دارن که همشمممممم کاذبه 

حرف اضافه هم زیاد میزنن 

-گفت اگر کلمه بودی؟ +گفتم:خسته، فرتوت، آشفته، نگران، بی‌تاب، غم‌زده، امیدوار، امیدوار، امیدوار..🌱 حرف دل همه رو شاملو گفته: «برای تو، برای چشم‌هایت، برای من، برای دردهایم، برای ما، برای این همه تنهایی... ای کاش خدا کاری کند..! اگر‌صبرمون‌لبریز‌شه‌طغیان‌میکنیم..🖤🥀برای دو تا از پسر عمه هام که توی متروپل از دستشون دادیم...برای زجه های عمم بخاطر پسر های جوون مرگش.. برای طفل 2 ماهه پسر عمه ام که نیومده بی پدر شد یتیم شد.... .برای عمو جوانم که توی 20 سالگی به جنگ رفت بخاطر مردم کشورش و ناموسش شهید شد و نیست ببینه ضحاک ها با دختران کشورش چه ها که نمیکنن... 

اگر خودت نتونستی قانعش کنی که پسره چرت و پرت گفته بگو بره تراپی 

-گفت اگر کلمه بودی؟ +گفتم:خسته، فرتوت، آشفته، نگران، بی‌تاب، غم‌زده، امیدوار، امیدوار، امیدوار..🌱 حرف دل همه رو شاملو گفته: «برای تو، برای چشم‌هایت، برای من، برای دردهایم، برای ما، برای این همه تنهایی... ای کاش خدا کاری کند..! اگر‌صبرمون‌لبریز‌شه‌طغیان‌میکنیم..🖤🥀برای دو تا از پسر عمه هام که توی متروپل از دستشون دادیم...برای زجه های عمم بخاطر پسر های جوون مرگش.. برای طفل 2 ماهه پسر عمه ام که نیومده بی پدر شد یتیم شد.... .برای عمو جوانم که توی 20 سالگی به جنگ رفت بخاطر مردم کشورش و ناموسش شهید شد و نیست ببینه ضحاک ها با دختران کشورش چه ها که نمیکنن... 

چرا دوستت جای اینکه چهارتا فش ابدار به اون پسره د. ی ..و ..ث بده خودشو داره ناراحت میکنه !مگه به دهن سگ دریا نجس میشه 🤔خود پسره حالا چه گوهی بوده که انقدر به خودش اجازه داده گوه دختر مردمو بخوره .تو رو خدا انقدر رو ندید به پسرها هر چی خاستن بگن بعد جای جواب دادنشون بشینید زانوی غم بغل بگیرید 

اول از همه باید بهش بگی که حرفای اون آدم هیچ پایه‌ای نداره. هیچ کس حق نداره تو رو تحقیر کنه. بهش بگو که وزن یا ظاهر هیچ ربطی به توانایی‌ها یا شایستگی‌ها نداره. بهش بفهمون که آدم‌ها با خصوصیات داخلی و شخصیتشون ارزشمند هستن، نه فقط ظاهر. این حرفا رو با محبت و بدون فشار گفتن مهمه. هر چی اعتماد به نفسش بیشتر بشه، بهتر می‌تونه با این شرایط روبرو بشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!