2777
2789
عنوان

عشق ابدی

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 54 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا همین الان چشمم افتاد به اسمش‌گقتم چرا عمو پورنگ نصفه شب باید تو نی نی سایت رنگ پوست نگار عشق اب ...

عمو پورنگ الان باید درباره هوای پاک و رنگین کمون شعر بگه،میبینی دنیا به کجا رسیده☹️

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

مگه عموپورنگ دل نداره😄✋🏽

نه نداره😂

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

عمو پورنگ الان باید درباره هوای پاک و رنگین کمون شعر بگه،میبینی دنیا به کجا رسیده☹️

عمو پورنگ الان باید خواب باشه البته😂😂😂

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

عموپورنگ منتظره دوشنبه برسه ادامه عشق ابدی ببینه😂

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
چیه اون خرابو دوس داری

قیافش دوست دارم 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....