2821
2789
عنوان

خونواده

101 بازدید | 17 پست

به نام خدای خونواده:)

این خونواده چیه که نه میشه ازش گذشت نه میشه یه سری چیزا رو تحمل کرد؟؟!

میگن خونواده بدشم خوبه و بهش پی بردم این جمله از نظر من درسته :)

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی چیه گاهی میام گله کنم دلم نمیاد هم عشق داره هم غم :)

آره ب خدا همینه

من اگه زن نیوتون بودم هرشب بیدارش میکردم میگفتم:چطور اشک من رو زمین میریخت ندیدی،ولی سیب از درخت افتاد دیدی؟😒

یه جا خوندم هرچی بزرگتر میشم بیشتر میفهمم که تهش فقط خونواده خونواده خونواده درسته واقعا

اره وقتی میبینی از خونواده ات ناراحتی ولی بعدش میفهمی اون بیرون فقط گرگ ها منتظرتن🙂

آره ب خدا همینه

ابجی آدم عاشق یه پسر که میشه ممکنه عشق پسره از دل بره ولی عشق خونواده از نظر من یه عشق تمام نشدنیه :)

شاید بقیه بگن خب خونواده اش حمایتش میکنن بایدم عاشقشون باشه ولی خوب می‌دونی که هر خونه ی مشکل خاص خودشو داره :)

ابجی آدم عاشق یه پسر که میشه ممکنه عشق پسره از دل بره ولی عشق خونواده از نظر من یه عشق تمام نشدنیه : ...

درسته عزیزممم

من اگه زن نیوتون بودم هرشب بیدارش میکردم میگفتم:چطور اشک من رو زمین میریخت ندیدی،ولی سیب از درخت افتاد دیدی؟😒

دارم گریه میکنم وقتی به سختی های تک تک خونواده ام فکر میکنم🙂💔

الهی عزیزمم🥺

خیلی سختمه آبجی من نتونستم جبران کنم :))))))💔

همین ک دختر خوب ودرسخونی باشی جبران کردی

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز