2777
2789
عنوان

پریود نامنظم

100 بازدید | 5 پست

سلام میخواستم بپرسم من تقریبا یک ماهه که رژیم گرفتم هفته ایی یک کیلو کم میکنم.تو فصل امتحاناتم خیلی چاق شدم پریود نشدم زعفرون خوردم و بعد چن روز پریود شدم البته رنگش طبیعی نبود با زعفرون ۱۵دی پریود شدم باز ۱۱ بهمن پریود شدم.امروز تاریخمه ولی علائم ندارم میشه بگین باید چیکار کنم؟؟البته بگم پارسال کیست بزرگ داشتم دکتر گفتن وزن کم کنین وزن کم کردم خوب شدم منظم نبود ولی ماهی یک بار رو پریود میشدم.تا اینکه وزنم زیاد شد الانم در حال کم کردنم میشه بگین چیکار کنم؟

خانمی استرس خیلی تأثیر داره خوب میشین خیالتون راحت

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمی استرس خیلی تأثیر داره خوب میشین خیالتون راحت

اوهوم.خیلی استرسی ام ولی هر ماه ب تاخیر میوفته عاجز شدم بخدا نمیدونم چیکار کنم شوهرم همش میگه نکنه باز کیست داری