2777
2789

مبشه یکبار عکس اش رو بزاری بیینم

الان دکتری که چیز مهمی نیست همه دارن با دانشگاه ازاد 

نیمدونم چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی

تازه استاد دانشگاه حقوق خاصی هم نداره حق التدریس اش که ایشونه 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مبشه یکبار عکس اش رو بزاری بیینمالان دکتری که چیز مهمی نیست همه دارن با دانشگاه ازاد نیمدونم چرا این ...

میترسم راضی نباشه اخه گلم پارتنر داره خیلیییی خوش میگذرونه 

شغل و تحصیلات هم داره در حد عالی

باکلاسه باهوشه 

خانواده عالی

مسلط به چند زبان

میترسم راضی نباشه اخه گلم پارتنر داره خیلیییی خوش میگذرونه شغل و تحصیلات هم داره در حد عالیباکلاسه ب ...

من الان نگاهی کردم دکتری روانشناسی دانشگاه ازاد هست درست؟ اینو دیگه همه دارن من دوستام درس نخون ترین این رشته رو خوندن ازاد همش هم پز الکی میان 

هیچ درامد خاصی هم نداره از بس اشباع شده

منم خودم ادمی ام تقرییا مثل تو به نظرم اصلا دنبالش نکن

و بزار هرجور میخواد فکر کنه

همه کس میتونه به بالایی خانواده به همه جا برسه مهم اینکه خودساخته باشی 

من الان نگاهی کردم دکتری روانشناسی دانشگاه ازاد هست درست؟ اینو دیگه همه دارن من دوستام درس نخون ترین ...

واقعااا؟چه جالب گلم.پس اونچنانم نیست.خودش خیلییی ذوق داره

اخه این همش در حال سفره با شاسی بلند. یعنی اینا مال دوست پسرشه؟

یا همششش کافه است

این همه هزینه رو دوست پسرش میده؟

میترسم راضی نباشه اخه گلم پارتنر داره خیلیییی خوش میگذرونه شغل و تحصیلات هم داره در حد عالیباکلاسه ب ...

زبان الکی نیست 

هرکسی چهارتا برنامه میاره میگه زبان بلدم

واقعا اکثر ادمای اطراف فقط لاف میزنن و ادعا و پز میان اصلا محل نده

طبل تو خالی ان اینا 

واقعااا؟چه جالب گلم.پس اونچنانم نیست.خودش خیلییی ذوق دارهاخه این همش در حال سفره با شاسی بلند. یعنی ...

بببین این حتی اگر دوست پسرش یا باباش یا هرکسی به هرحال مال خودش نیستن اینا

یک جا انگار نوشته بودی معلمم هست 

این فقط پز میده

یکجا هم جوبش رو میخوره دیدم که میگم

حوصله دارع دنبالش میکنی ادم الکی خوش 

سغر خارجه مگر رفته چارتا شمال و اینور اونور میرن توی چادر و ماشین میخوابن ول کن بابا حوصله داری

واقعااا؟چه جالب گلم.پس اونچنانم نیست.خودش خیلییی ذوق دارهاخه این همش در حال سفره با شاسی بلند. یعنی ...

احتمالا پس فکر کردی با حقوق چندرغاز استا. حق التدریس میشه از این کارها کرد اینا عملا مجانی میرن دانشگاه درس میدن من خبر دارم

بببین این حتی اگر دوست پسرش یا باباش یا هرکسی به هرحال مال خودش نیستن اینایک جا انگار نوشته بودی معل ...

اخ قربون دهنت ممنونم گلم چقدر قشنگ گفتین یکم ارامش گرفتم واقعا چقدر عاقلین شما 😘😘😘😘من چقدر ساده ام گولشو خوردم

اخ قربون دهنت ممنونم گلم چقدر قشنگ گفتین یکم ارامش گرفتم واقعا چقدر عاقلین شما 😘😘😘😘من چقدر ساده ...

منم یک ساده لوحی ام به تدریج لاف و دروغ های ادم های دور وبرم برام پیدا شد 

دیگه فهمیدم هیچ کس رو باور نکنم یک مشت پز میان مخصوصا توی اینستا که افتضاح پز میان منم همچین دوستایی داشتم

به نظرم اصلا دنبالش نکن فقط فعلا یکی در میون استوری هاش رو ببین بعدا کلا نگاهشون نکن 

به نظرم روی خودت هم تمرکز کن فقط

منم یک ساده لوحی ام به تدریج لاف و دروغ های ادم های دور وبرم برام پیدا شد دیگه فهمیدم هیچ کس رو باور ...

چشم گلم فدات بشم چقدر خوب راهنمایی کردین 😘😘😘😘😘😜

خاک تو سرش که اینقدر پز میده با دوست پسرش و جملات عاشقانه و پول و استاد بودنش

اخ قربون دهنت ممنونم گلم چقدر قشنگ گفتین یکم ارامش گرفتم واقعا چقدر عاقلین شما 😘😘😘😘من چقدر ساده ...

فدات عزیزم

به خودت افتخار کن تو همین الانم مطمئن باش اون حسرتت رو میخوره یکجاهایی ادم های پز بده کمبود دارن