ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی! ۷.توی تاپیکش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!
هزار و پونصد😂 واقعا از این نظر نمی ارزه ولی خب حجم کار بالا بود برای اولین بار گفتم انجام بدم ضمنا ...
ببین من یا هیچ کس نمیتونیم بگیم اوکی بود پول یا نه چون یکی آنقدر ثروتمند هست که 100 میلیون براش عددی نیست چه برسه به 100 هزار تومان یکی هم نه وضعیت خوبی ندارن 100 تومن براش یک دنیاست حالا شما باید خودت متوجه شدی که پول خوبی گرفتی یا نه
از نظر من نه نه چون پول دارم نه چون اجناس گرون شدن