2777
2789
عنوان

بنظرتون خوب پول گرفتم

111 بازدید | 8 پست

شخصی ازم خواستن سوال طرح کنم خودمم دبیر همون درسم‌ هر صفحه طرح سوال و پاسخنامه با تایپش صد تومن گرفتم 

اول فک نمیکردم خیلی زمان ببره ولی هر سری سوال یه ساعت برد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرمن ک زیاد نیس

تازه کم هم هست

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

یعنی واسه هر دقیقه هزار تومان گرفتی حالا بگو میرزه

هزار و پونصد😂 واقعا از این نظر نمی ارزه ولی خب حجم کار بالا بود برای اولین بار گفتم انجام بدم 

ضمنا بیکارم دیگه تابستون حداقل از صبح فکر و خیال الکی نکردم 

هزار و پونصد😂 واقعا از این نظر نمی ارزه ولی خب حجم کار بالا بود برای اولین بار گفتم انجام بدم ضمنا ...

ببین من یا هیچ کس نمی‌تونیم بگیم اوکی بود پول یا نه چون یکی آنقدر ثروتمند هست که 100 میلیون براش عددی نیست چه برسه به 100 هزار تومان یکی هم نه وضعیت خوبی ندارن 100 تومن براش یک دنیاست حالا شما باید خودت متوجه شدی که پول خوبی گرفتی یا نه 

از نظر من نه نه چون پول دارم نه چون اجناس گرون شدن 

چنگی به نقابت بزن و مال خودت باش 🌚🙏🏻

ببین من یا هیچ کس نمی‌تونیم بگیم اوکی بود پول یا نه چون یکی آنقدر ثروتمند هست که 100 میلیون براش عدد ...

قبول عزیز دل با سه روز کار دو تومن گرفتم 

وقتی حقوق دبیری خودم ۱۵ تومنه و این همه همه چی گرونه گفتم حداقل پول باشگام درمیاد 

البته کلی هزینه کردم که چاق بشم شدمم یکم مامانم میگه تو این سه روز به باد دادی زحمتاتو 

قبول عزیز دل با سه روز کار دو تومن گرفتم وقتی حقوق دبیری خودم ۱۵ تومنه و این همه همه چی گرونه گفتم ح ...

درسته شما که بیکاری بجای بیکاری یک کاری انجام بده اصلا به پولش نگاه نکن اگه ذهنت رو مشغول می‌کنه انجام بده 

چنگی به نقابت بزن و مال خودت باش 🌚🙏🏻