2777
2789
نا امید نباش کافیه خدا بخواد اونموقع زود زود مامان میشیمن بعضی وقتها تاپیک های اینجوری ماله سال های ...

دارم گریه میکنم الان عزیزم انشالله خدا از زبونت بشنوه

چرا همش باید برم دکتر اخه میترسم از سونوsis

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله تخمک کشی کردم الان برام سونو در اب نوشته میگن درد داره میترسم برم چرا باید انقدر سختی بکشم اخه😭 ...

عزیزم نترس روزی که نی نی خوشکلتو بغل کنی خستگی این روزات از تنت در میره اینا برات خاطره میشه♥

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
عزیزم نترس روزی که نی نی خوشکلتو بغل کنی خستگی این روزات از تنت در میره اینا برات خاطره میشه♥

خیلی دلم گرفته خواهر تنهام و به کسی از خانوادم هم هیچ کقت نمیگم تا دخالت کنن الان دلم گرفته دارم گریه میکنم

😭😭😭😭😭😭تازه دکتر ال دی داده یک هفته زودتر میشم همیشه

منم متولد ۷۶ ام همیشه یک هفته میندازم جلو زود تر میشم انقدر پریود شدم که فک کنم ذخیره تخمدان منم خیلییییی پایین باشه 

من ۷۲ ذخیرم ۱ بود و پایینه

چند سالگی پریود شدی ؟ 

متاسفانه اونایی که زود زود پریود میشن ذخیره تخمدان پایینی دارن من تازه ازدواجم نکردم ولی برام مهم نیست به کدوم آرزوم رسیدم که این دومیش باشه 

خیلی دلم گرفته خواهر تنهام و به کسی از خانوادم هم هیچ کقت نمیگم تا دخالت کنن الان دلم گرفته دارم گری ...

عزیزدلم گریه چرا؟این روزا هم میگذره ببین به دلم افتاده تا سال دیگه یه نی نی خوشکل تو بغلته و داری به این روزات میخندی 

خواهر قشنگم اصلا گریه و استرس و ترس بزار کنار

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤