2777
2789
همه تعریف کردن که

عجیبه....

غروب تویه تاپیکی یه نفر میگفن منشی میشم ولی فرهنگیان نمیرم 

کلا دیدم گارد دارن متاسفانه

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علاقه ی من دبیری زبان بود مصاحبه هم دعوت شدم

«یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمیشود به دیگری فهماند، نمیشود گفت، آدم را مسخره میکنند؛ هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند!🌿» |صادق هدایت

عجیبه....غروب تویه تاپیکی یه نفر میگفن منشی میشم ولی فرهنگیان نمیرم کلا دیدم گارد دارن متاسفانه

آره هم یه سری مزایا داره هم یه سری معایب..

که خب بستگی داره به هر شخص که کدوما براش مهم تر باشه و بتونه با معایب کنار بیاد

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

من فرهنگیانم فارغ التحصیل از مهر میرم مدرسه 

ببین از لحاظ حقوق و عشق معلمی و... خوبه بد نیست 

اما 

مهاجرت اصلا 

من مثلا می‌خوام مهاجرت کنم نمیشه دیگه 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

مثل خواهر منی اونم کنکورش امساله

موفق باشه 😍

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

اگه معلمی دوست داشته باشی، خوبه. البته برای یک خانم

درامد کم ولی قطعی. زندگی یک اقا نمیگردونه ولی برای یک خانم تعطیلات و رفاه زیادی داره.‌برای اینده و ازدواج و بچه داری، هماهنگه. 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
جریمه ی انصرافش چقدره

اگر اشتباه نکنم بر حسب هر چقد دریافت کردن ازشون میگیرن

اما دوست خودم

دانشجو بود هنوز حتی لیسانسم نگرفته بود

وسطش پشیمون شد

بش گفتن ۳۷۰ تومن باید بدی 

میتونین ماهی صدام کنین🎀

شما دانشجو فرهنگیان هستید

إن شاء الله در آینده 

ولی اینقدر تحقیق کردم و شنیدم و دیدم که یه کوه تجربه ام انگار 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

من فرهنگیانم فارغ التحصیل از مهر میرم مدرسه ببین از لحاظ حقوق و عشق معلمی و... خوبه بد نیست اما مهاج ...

شما دبیری هستید یا اموزش ابتدایی

دبیریه چی

مثلا دبیر زبانم نمیتونه مهاجرت کنه؟

تو اقواممون فرهنگی زیاد داریم 

اگه علاقه داشته باشی اتفاقا همون انرژی بر بودنش هم تبدیل به شیرینی میشه واست 

در کل خوبه، هم میتونی کار و حقوق و مزایای تضمین شده داشته باشی هم تفریحات و استراحتتم مشخص شده و مناسبه 

فقط اگه خیلی دنبال پیشرفت و جاه طلبی هستی در کنارش باید شغل دیگه هم ادامه بدی یا چیز دیگه ای بخونی 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

من فرهنگیانم فارغ التحصیل از مهر میرم مدرسه ببین از لحاظ حقوق و عشق معلمی و... خوبه بد نیست اما مهاج ...

معلم چی هستی😍

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند