2777
2789
عنوان

دکترای مامایی قبول شدم

651 بازدید | 16 پست

به نظرتون امکان داره دکترای مامایی بتونم قبول شم فعلا لیسانسم ارشد و امید دارم اندکی ولی دکترا اصلا آخع مدرک زبان سطح بالا و مقاله میخواد کسی رو دیدین قبول شده باشه

.

هر محالی با خدا ممکنه

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا کو تا اون موقع

اگه بخوای خوب دوره ارشد مقاله مینویسی

ولی اخه چرا؟

دکترا داشتن و نداشتن توی مامایی چقد مهمه؟

فازت تحقیقه و کلا دوست دادی تو فضای اکادمیک باشی؟ من که مدتیه دارم فک میکنم دکترا داستن در اغلب رشته ها بیفایده س مگر هدف اکادمیک بودن باشه. اونم مگه به این راحتی هیات علمی میکنن

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
حالا کو تا اون موقعاگه بخوای خوب دوره ارشد مقاله مینویسیولی اخه چرا؟دکترا داشتن و نداشتن توی مامایی ...

چون خوشم میاد دکترا داشته باشم یه هدفه برام من که بیکارم دوست دارم هی تحصیل کنم از خوابیدن که بهتره 

.

حالا ارشد قبول شو. همش ۴نفر میگیرن

خواهر منم میخواست ارشد بده،وقتی می‌فهمیدم چار نفر بیشتر نمیخواد با خواهرم جوری برخورد میکردن که یعنی تو چرا می‌خونی 

خواهرم اون سال رتبه ۱ ارشد شد 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خواهر منم میخواست ارشد بده،وقتی می‌فهمیدم چار نفر بیشتر نمیخواد با خواهرم جوری برخورد میکردن که یعنی ...

خب توی شغلشون بین اون لیسانس با ارشد چه فرقی هست؟ یعنی چیکار میکنه که لیسانسهه نمیکنه؟ مزیتش چیه؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

چون خوشم میاد دکترا داشته باشم یه هدفه برام من که بیکارم دوست دارم هی تحصیل کنم از خوابیدن که بهتره

ببین چیزی که الان ازش فراری هستی، روزی بالاخره سراغت میاد. منم دکترام گرفته م. اما دارم بهت میگم باداین هدف ادامه نده. اگه هدف بهتر داری، برو ولی بالاخره باید باهاش رو به رو بشی. بله از خوابیدن بهتره. ولی بگرد از هردوشون بهتر رو میدا کن. واسه هر شغلی هم گزینه سوم متفاوته. من واسه رشته تو نمیتونم نظر بدم. خودت بگرد 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞