سلام.من ماه قبل لتروفم و دگزا و قرصای دیگه خوردم و روز15 دوره امپولhcg زدم و تا 5 شب بعدش اقدام داشتم ولی همون موقع تب و لرز شدید گرفتم و سرماخوردم.تو این ماه پریود شدم ولی ندیدم تخمکی بیاد.میشه حامله باشم? یا باید برم دکتر? یا این ماه روهمینجوری اقدام کنم? بنظرتون چکار کنم?
امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لطفا جوابمو بدین.میشه با این همه قرص و امپول که دوتا همزمان بود تخمکی ازاد نکردم? اخه همیشه موقع پریودی روز دوم تخمکی که ازاد شده و بود و از دست رفته بود رو میدیدم ولی این بار ندیدم!
لطفا جوابمو بدین.میشه با این همه قرص و امپول که دوتا همزمان بود تخمکی ازاد نکردم? اخه همیشه موقع پری ...
تخمک رو میدیدی؟
چجوری میدیدی اونوقت؟
اینو دیگه نشنیده بودم خدایی🤔
دقیقا زمانی که انتظارشو نداری میاد و خوشحالت میکنه ،میاد و زندگی رو شیرین تر میکنه ،شیرینی به اندازه عطر تنش ،به اندازه تمام دنیا.دوست دارم تو دنیایی نفس بکشم که از عطر تن تو پر شده،یه نفس عمیییییییق پر از پاکی و آرامش
قبل اینکه امپول hcg بزنی باید بری سونو گرافی ببینی فولیکول بالغ داری یانه
اگه داشته باشی امپول میزنی اگه نه که لزومی نداره بزنی چون بی فایده اس
حالا نمیدونم روش دکترت چی هست
ولی من با این روش همون ماه اولی که امپول زدم باردارشدم با فولیکول 23
دقیقا زمانی که انتظارشو نداری میاد و خوشحالت میکنه ،میاد و زندگی رو شیرین تر میکنه ،شیرینی به اندازه عطر تنش ،به اندازه تمام دنیا.دوست دارم تو دنیایی نفس بکشم که از عطر تن تو پر شده،یه نفس عمیییییییق پر از پاکی و آرامش
قبل اینکه امپول hcg بزنی باید بری سونو گرافی ببینی فولیکول بالغ داری یانه اگه داشته باشی امپو ...
روز8 پریودیم رفتم سونو داخلی کرد چیزی نگفت فقط گفت روز 15 قاعدگی امپول بزن و روزای اقدامم رو هم تعیین کرد.میشه بخاطر تب و لرز و سرماخوردگی باردار نشدم? گفته بود اگه پریود شدی بیا داروت بدم ولی شوهرم نمیذاره میگه این ماه رو اقدام میکنیم نشد برو دکتر
روز8 پریودیم رفتم سونو داخلی کرد چیزی نگفت فقط گفت روز 15 قاعدگی امپول بزن و روزای اقدامم رو هم تعیی ...
روش دکترت یکم عجیبه
سیکلت چند روزه اس مگه؟
هر دفعه رفتی دکتر بپرس فولیکولت چند بوده
به سرما خوردگی ربطی نداره گلم
منم سرما خورده بودم و تبم پایین نمیومد ولی باردارشدم
تنبلی دارم و دیر به دیر پریود میشم.اولین دوره بود که دارو میخوردم.میترسم با این دارو ها مشکلم حل نشه ...
تنبلی رو همه دارن مشکل بزرگی نیست
به نظرم 15 واسه امپول زدن دیر بود خیلی
حالا باز دفعه دیگه رفتی سونو بپرس فولیکولت چنده بعد خودت هر روز حساب کن روزی دومیل رشد میکنه
زمانی که رسید به 20 امپولو باید بزنی
اینجوری میفهمی دکترتم خوبه یا نه