2821
2789

پول تو زندگی حرف اوله 

پول نداشته باشی به هیچ جا نمیرسی 

براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

متاسفانه نمیخوام بپذیرم ولی الان تو این دوره پول همه چیه

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️

زمان مجردی میرفتم باشگاه سوارکاری 

وقتی متاهل شدم دیگه نرفتم همه چیزو ول کردم

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

عزیزم ما خداروشکر وضع مالیمون و نمیخوام پز بدم ولی هر سال دو تا سفر خارجی معمولا میریم و محله خوبی زندگی میکنم و خرجمون بالاست

ولی به خدا مولا وقتی میرم کوه یا طبیعتگردی هم همون اندازه بهم لذت میده که میرم سفر

یا مثلا تجربه فلافلی و ساندویچ کثیف برام جالبه 

اگه نگاهت رو اینجوری کنی از همه چیز لذت میبری

من تر جا میرم زیبایاشو میبینم و لذت میبرم هیلی جاها رفت و برگشتش میلیاردی هزینه داره و خیلی جاها مجانی ولی به هر حال من نیمه پر لیوانو میبینم و کیف میکنم