2777
2789
عنوان

دلم گرفته

105 بازدید | 13 پست

بعد از چند سال نازایی خدا لطف کزد بهمون دوقلو دختر داد ولی متاسفانه بارداری پر خطری دارم و استراحت هستم مجبور شدم بیام کلا خونه مامانم اینا بمونم شوهرم هم مسیر محل کارش از خونه مامانم اینا دوره و هفته ای یه بار همو می‌بینیم مادرشوهرم آنقدر بدخلقی میکنه که همسرم اکثر روزا بدون غذاست و از بیرون سفارش میده یا تخم مرغی چیزی میخوره تو این مدتم اصلا به من سر نزده فقط زنگ میزنه تعارف شاه عبدالعظیمی میکنه

اگه هستید بقیه اش رو بگم 

بگو

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرار شد وسایل سیسمونی  رو با مادرم یا خواهرم برن بگیرن حالا همسرم سرخود رفته به مادرشوهرم گفته ایشونم بیاد من اصلا دوست ندارم آدمی که تو هیچ کدوم از مراحل زندگی مون محلمون نگذاشته به خاطر نوه هاش بیاد و دخالت کنه حس میکنم افسار زندگیم ازم ساقط شده حس میکنم دیگه هیچمدیریتی روی زندگیم ندارم حتی اونقدر ناتوان شدم که نمیتونم برم به انتخاب خودم برای بچه ام وسیله بگیرم

این خانواده هیچ وقت هیچ کاری برام نکردن تو نامزدی اصلا با اسم عیدی نا آشنا بودن عید به عید خونه مادرم اینا نمیان و آنها رو دعوت هم نمیکنن الان چند ماهه خونه مامانم اینام نکرده دو تا میوه فصل بگیره بگه اینو برای عروسم ببریم ولی ماه به ماه زنگ میزنه فقط میپرسه بچه خوبه سالمه؟ انگار فقط بچه براشون مهمه 

این خانواده هیچ وقت هیچ کاری برام نکردن تو نامزدی اصلا با اسم عیدی نا آشنا بودن عید به عید خونه مادر ...

واقعا سخته ک همش حس کنی همون یه ذره توجهم فقط واسه بچست💔

خیلی خیلی سخته

و ی سری چیزایی هست ک نمیشه عوض کرد

ولی من جای شما بودم تموم تمرکزمو میذاشتم رو بچم دخترم یا پسرم که اون باشه پناهم

گذاشتم

وانشالله خدا کمکت کنه

ما ک بنده ایم و حقیر

خودش ب وسعت خداییش کمکت کنه

انشالله یه بچه خوشگل و باهوش و سالم بهت بده ک کل دنیاتو بهش افتخار کنی و تموم تنهاییتو پر کنه قشنگ❤❤

واقعا سخته ک همش حس کنی همون یه ذره توجهم فقط واسه بچست💔خیلی خیلی سختهو ی سری چیزایی هست ک نمیشه عو ...

منم همه فکرم بچه هامه وای دوست ندارم آدم هایی که هزار تومن بهمون کمک نمیکنن بیان برای همه چی حتی لباس بچه هام نظر بدن

منم همه فکرم بچه هامه وای دوست ندارم آدم هایی که هزار تومن بهمون کمک نمیکنن بیان برای همه چی حتی لبا ...

واقها

چقدر آدم میتونه بی شرم باشه ک ب خودش همچین اجازه ای بده

خدا خودش ب حسابشون برسسسه الهیی

واقهاچقدر آدم میتونه بی شرم باشه ک ب خودش همچین اجازه ای بدهخدا خودش ب حسابشون برسسسه الهیی

دلخوشی من همیشه همسرم بوده و هست خودش آدم خوبیه و این برام مهمه

ممنونم که به حرفام گوش کردی عزیزم الهی همیشه دلت آروم باشه و لبخند به لب داشته باشی

دلخوشی من همیشه همسرم بوده و هست خودش آدم خوبیه و این برام مهمهممنونم که به حرفام گوش کردی عزیزم اله ...

چقدر عالی

پس می ارزه به تحمل همه اینا

خدا حفظشون کنه هم واسه شما هم واسه بچه گلتون 

خواهش میکنم فدای شماا😘❤