2821
2789
عنوان

خیلی تنهام

214 بازدید | 19 پست

الان تو دوره ای قرار گرفتم ک با خیلی از دوستام کاتم و با دوست صمییم بحثم شده و حتی دختر خالمم که همیشه باهم صحبت میکردیمم فقط سین میزنه هیچی نمیگه

خیلی دلم گرفته خیلی وقته چت نکردم نخندیدم  با کسی بیرون نرفتم دلم برای اون روزا تنگ شده:)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خلق را باتو چنین بدخو کند

تا تو را ناچار رو ان سو کند..

کانال استرولوژی توی ایتا دارم 👈 astrology_mahak@ کامل با استرولوژی اشنا تون کردم عالیه بیاید. ...🧡 چارت استرولوژی ام حرفه ایی تفسیر میکنم درخواست بدید یا همون ایتا پیام بدید

من خیلی وقته تواین وضعم😂😂😂با کل فامیل کاتمبا دوسه تا دوستام کاتمبا بقیشونم حال نمیکنمدرکل میشه گف ...

باز خیلییی خوبه که شوهرتو داری انگار یه دوستت همیشگی داری بچتمم خیلی سرگرمت میکنه منم که دختر تو خونممم چی بگممم

نه اخه من مقصر نیستم دفعه های پیشم من با اینکه مقصر نبودم پیام دادم زنگ زدم

خب منم نوشتم خلق را با تو بدخو کند..

کانال استرولوژی توی ایتا دارم 👈 astrology_mahak@ کامل با استرولوژی اشنا تون کردم عالیه بیاید. ...🧡 چارت استرولوژی ام حرفه ایی تفسیر میکنم درخواست بدید یا همون ایتا پیام بدید

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز