همچی تموم شد رسیدیم بهم ولی من موندمو یه مرد گنده که ادای پسر بچه تخسارو در میاره چقد ناز میکنه این پسر حس میکنم یه حرفایی ته دلشه نمیخاد بزنه فکر میکنه ناراحت میشم هرچی 🙂
من واقعا دوسش دارم عاشق پاک بودنش و سر ب زیریش شدم
خدایا فقط کمکم کن بفهمم زن داره یانه 😭😭
فکر نکنم داشته باشه😔
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
چون نمیگه، نمیتونی مطمئن بشی که چی میخواد. شاید از حرف زدن فرار میکنه چون میترسه تاثیر منفی بذاره. شاید هم نمیخواد اذیتت کنه. در هر صورت وقتی خودش نمیگه، فقط حدس میزنی.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
چون نمیگه، نمیتونی مطمئن بشی که چی میخواد. شاید از حرف زدن فرار میکنه چون میترسه تاثیر منفی بذاره. ش ...
یه کاری کردیم و دعوا و گذاشتیم همه تو زندگیمون دخالت کنن حرف گوچیکو بزرگ کردیم تازه آشتی کردیم تا پای طلاق رفته بودیم بغضی وقتا ناراحتیشو بروز میذه یه حرفی میزنه بحث میکنیم آخرش میگه ولش کن
چون نمیگه، نمیتونی مطمئن بشی که چی میخواد. شاید از حرف زدن فرار میکنه چون میترسه تاثیر منفی بذاره. ش ...
حرف میزنه اما یکی اون میگه یکی من بحث میکنیم من میگم تخسیر مادرت بود اون میگه تخسیر تو و مادرت بود هی من میگم اون میگه دعوا میکنیم آشتی میکنیم بازم همون آش همون کاسه انگار دلش از حرف پره دل منم پره ولی نمیخام ناراحتش کنم من فراموش میکنم اون دوباره استارت میزنه