2777
2789
عنوان

شروع سرد شدن

239 بازدید | 18 پست

سلام امروز خیلی دلم گرفته بود هیچ جایی هیچ کسی هم نبود بلش حرف بزنم این بود ک اینجا عضو شدم .

پسره پارسال دی بود عاشقم شد ی عاشق میگم ی عاشق میشنوین ینی سر کوچه وامیستاد تا من رد بشم ببیندم هر رورز هم موقه رفت هم موقع برگشت هزارجورنامه و گل اورد تا راضی شدم باش دوست شدم التماس میکردبریم بیرون اگه ی دقه دیرتر جواب میدادم التماس میکرد ک چی ششده چرا جواب نمیدی ...الان ی خاستگار دارم بش گفتم بیا خاستگاری هزارجور بهونه میاره ک من روم نمیشه و این حرفا هرموقه خاستم ازش جدا بشم نزاشته و هرجوری بوده رابطه مونو حفظ کرده الان من خیلی دوستش دارم .ولی خیلی شکاکم هست خیلی متاصبم هست هر شی از سرکار بذمیگردم تا سر کوچمون میرسوندم.زیاد دعوا میکنیم هم من عصبی ام هم اون خیلی گیره بخاطر همین دعواهای زیاد دیروز بهم گفت دیگه ن من بذا تو دلخوشی گذاشتم ن تو برای من ..چیکار کنم بگین ...ازش دلکندن سخته خیلی ام بچه ی خانواده داریه اگه خانواده ش بفهمن با من دوسته برا هردومون فاجعه باره مادرش ازون زنایه دعواییه کارم شده شب و روز گریه

تمومش کن و خلاص . خدا داره اینهمه نشونه نشونت میده تو هی چسبیدی . برو حدا رو شکر کن دوستین . این مشکلاتو زنای متاهل میزارن که راه به جایی ندارن . جشماتو باز کن مگه زندگی اینجوری میشه خاهر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😮😮😮😮با عقلت برو جلو من فک نمیکنم ختم به ازدواج بشه اگرم بشه با این توصیفات نمیتونی دوم بیاری اخه من نمیدونیم دیگه ادم واسه دوست پسرم گریه میکنه؟ول کنین بابا یه ذره چشماتو وا کن آمار طلاق و در گیری ها رو بخون 

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

این اصلا خواستگاریتم اومد تو قبول نکن

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه

هیچ عشقی درکار نیس.فقط وابستگیه.این وابستگی هم از بین میره ب شرطی ک عاقلانه فکر کنی.خودتو سرگرم کن.حق داری .خیلی سخته دل کندن.ولی اگه به عواقبش فکر کنی میبینی که تا الانش هم زیاد تو این رابطه بی سروته وقتتو هدر دادی.

خانوم گل از این آدم شوهر در نمیاد از من گفتن

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.