2777
2789
عنوان

قرص تحریک تخمک

213 بازدید | 5 پست

دو ماهه که دکتر بهم گلای وانس 500 روزی یکی داده..نه من موی زائد دارم نه چاقم که تخمدان تنبل داشته باشم..ولی همین دوماه پریودم بهم ریخته و خیلی بخاطر بعضی مسائل استرس داشتم این ماه و گریه کردم ...دکترم گفت بیا قرص تحریک تخمک بهت  بدم...خیلی ناراحتم..ایا واقعا باید دارو مصرف کنم؟ بخاطر مشکلات این دوماهم نیست؟ قبلش مرتبط میشدم

سونو بايد بكنه ببيني تنبلي تخمدان داري يا نه اگه داشته باشي قرص تحريك ميده بهت،يا اگه خيلي وقته اقدام كردي و نشده 

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
سونو بايد بكنه ببيني تنبلي تخمدان داري يا نه اگه داشته باشي قرص تحريك ميده بهت،يا اگه خيلي وقته اقدا ...

سونو کرد گفت pco دو طرفه داری قرص داد براش..گلای وانس داد...اما من تازه ماه پیشاقدام کردم برای بارداری..پریودم دو ماهه ریخته بهم خوب بودم دقیق بود..اظطراب خیلی داشتم دو ماهه همش گریه کردم شاید بخاطر اونه بهم ریختم نه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سونو کرد گفت pco دو طرفه داری قرص داد براش..گلای وانس داد...اما من تازه ماه پیشاقدام کردم برای باردا ...

خب پس اگه تنبلي داري وقت رو تلف نكن اينجوري خيلي زودتر حامله ميشي بهتره كه

حرص خوردن نداره دختر خوب

ايشالله همين ماه بخور حامله ميشي

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
خب پس اگه تنبلي داري وقت رو تلف نكن اينجوري خيلي زودتر حامله ميشي بهتره كه حرص خوردن نداره دختر خوب ...

😢😢مرسی..کارم شده همش گریه کردن..برام دعا کن