2777
2789

غیر مستقیم بگو مثلا 

عزیزم چند کیلو سیب خریدی خب کی میری باشگاه ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو دلم میخواد جفتمون بریم باشگاه به هیکلمون برسیم 

یه زوج خوش اندام بشیم نظرت چیه 

بنظرت چ روزایی سرمون خلوت تره که به بقیه برنامه هامون تداخل نداشته باشه 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بگو دلم میخواد جفتمون بریم باشگاه به هیکلمون برسیم یه زوج خوش اندام بشیم نظرت چیه بنظرت چ روزایی سرم ...

بگو یه دوست دارم انقدر خودش و شوهرش خوش هیکلن که خدا میدونه 

راستشو بخوای مگه ما چیمون از اونا کمتره دلم میخواد ماهم بریم باشگاه 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.