2789

هیچی

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

آدم و حوا هست. 

و من یه کانال هم داخل ایتا دارم میدونم معتبره. 

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خودتون استفاده کردین؟

من چیزهایی که دیدم و شنیدم و چند تا از ارباب رجوع و مراجعه کننده های من با این طور سایت ها آشنا شده بودند و ازدواج کردند 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه

اسم کانال چیه ؟؟ آدم حوا استفاده کردین

آدم و حوا استفاده نکردم، فقط اولش سر زدم تقریبی میدونم چه جوریه اطلاعات خیلی زیادی میگیره مدارک شناسایی و غیره، کنترل هم می کنن مدارکو.معتبره. کاناله هم که دارم اسمش ازدواج آسمانی هست که آره من ثبت نام هم کردم داخلش،. معتبره واقعا اونم. یکی بهم معرفی شد که اصلا من خودم هم می شناختمش بامزه:)) ولی خب یه شرایطش بهم نمی خورد. 

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

شما مشاوره میدین ؟؟

اره عزیزم

در چه زمینه ای و موضوعی می تونم راهنمایی ات کنم 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....پنیر مفت فقط در تله موش پیدا میشه

عزیزم بهتون پیشنهاد میکنم سایت همسر یابی دیگه ای جز آدم و حوا نرید، چون ثبت شده نیستن اکثریت و اصلا معلوم نیست دست کیه!! 

/   ezdevage_asemaniتینم ادرسشه  ایتا