2777
2789
عنوان

بی ادبی پسرم و رفتار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 33 پست
شوهر من طبق توصیه مادرش دخترم به خودش وابسته کرده و حتی شب پیشش میخوابه دختر ۷ ساله،دخترمم میدونه با ...

چقدر بد ،تبدیل ب حسادت میشه و رابطه مادر دختری رو خراب میکنه ،چی بگم از رفتار این مردای بی فکر 

بجای اینکه پشت زنشون باشن و براش احترام و عزت بخرن برعکسن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با وجودی که از همسرم جدا شدم..اما برا تربیت دخترمون هماهنگیم..و توی یک تیم ...اینکه شوهرت اینجور مواقع پشتتو خالی میکنه واقعا اشتباهه..باید با پسرت صحبت کنه وبهش بفهمونه رفتارش با مادرش درست نیست

کاش تو سهم من بودی❤️

عزیزم از طرف من ( کسی که ۱۹ ساله با قشر نوجوان و جوان روزانه سروکار داره) به همسرتون بگید اگه امروز شما رو مشت زد و چاره ای نیاندیشید چند سال بعد همسرتون رو مشت میزنه

کلا قبح کاری که پیش بچه ها بشکنه دیگه پدر و مادر واسشون فرقی نداره

شماهم باید رفتارتون رو با پسرتون تغییر بدید

تا میتونید تذکر و یادآوری نکنید بجاش باید ترفندهای دیگه ای بکار ببرید

از مشاور مدرسه شون یا مشاور دیگه ای کمک بگیرید

باید برم پیش مشاور ،خیلی اخلاقاش رو مخمه

عزیزم رفتاراش کاملا طبیعیه. به خاطر وارد سن بلوغ شدنه. دیگه از اون پسر مهربون وآرام خبری نیست. سعی کن در این زمینه مطالعه کنی

الان تو ۱۱سالگی دست بلند کرد ۱۸سالگی چه بکنه با این پدر سیب زمینی

عزمزمه متوجه‌ی که پسرت وارد سن بلوغ شده و نباید سربهسرش بزاری 

وقتی میدونی شوهرت حمایت نمیکنه جلوش بحث راه ننداز

این بد اخلاقیا بیشتر برای ورود به نوجوونی و بلوغه 

اگه درست برخورد نشه بعدا می شه جزئی از اخلاقش

حالا که خیلی زخمی‌ام و غم‌زده تو بهم بگو عزیزم ، به کی پناه ببرم؟ مرا ببوس برا بغض آخرین نگاهم                   خدایا ممنونم برای همه چی                                        بند بند وجودم بی قرارته M💍

پسرها تا شروع دوره راهنمایی در مدرسه خیلی مطیع مادر هستند ولی به خاطر تغییر هورمونی و رفتار همکلاسی ...

بعد همین ها اگر طوری بشه میگند تربیت تو بوده 

من توش موندم ،بابام اینطور نبود کاملا برعکسش ،داداشام جرات تو گفتن به مامانم نداشتن ،هیچ کار غیراخلاقی از ترسشون و گزارش مامانم نمیکردن یا کاملا پنهونی کسی نمیفهمید 

الان با این پدر من چه کنم 

حس میکنم خوشحال میشه بچه به من بی احترامی میکنه ،پوزخند میزنه و یدفعه مهربون میشه براشون منو خراب کنه

عزیزم چرا مسعولیت تربیت یه پسر نوجوان تو باید بعهده بگیری . وظیفه باباشه . توهم مثل شوهرت بیخیال باش

بابام به عمه ام که دو تا پسر داره گفت : ایشالا خدا بهت عروس خوب بده بدونی دختر داشتن چه نعمتیه ❣️ روحت شاد 🤍

با وجودی که از همسرم جدا شدم..اما برا تربیت دخترمون هماهنگیم..و توی یک تیم ...اینکه شوهرت اینجور موا ...

اینقدر امروز از اهمیت ندادنش به این موضوع دلم شکست ،حس کردم زندگیم بیهودست ،حامی ندارم ،کلا بهم میگه خودشم میگه دنبال حمایت نگرد