من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
شیرزاد و دوست پسر خاتون بخاطر خاتون میمیرن خاتون هم یه دختر از شیرزاد حامله میشه ولی شیرزاد نمیدونه ...
شیرازد که نمرد 😶😶😶😶
هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
تینا پاکروان کارگردانش گفت سریال فصل ۲داشته ک قرار بوده رضا و شیرزاد از سیبری فرار کنند وبیان از کمیسر رجب اوف انتقام بگیرن ک متأسفانه اشکال خطیبی درنقش شیرزاد مهاجرت کرده ب خارج برا همی کار خوابید😑😑😑