2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخ چرا

ازاین چونه گفتنت 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

کاش رنجت بمیره و خودت یه زندگی شاد سالم داشته باشی🫂❤️

😭

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

عاشق کسی شدم که نباید میشدم

پدر و مادرم جداشدن از هم برا اولین بار رفتم خونه پدربزرگم

اونجا پسر عمو بابام و دیدم دل بستم بش 

بعد از اون چند بار دیگع دیدمش 

ولی دیگه نمی تونم برم چون مامانم تنها می مونه 

دلم اونجا گیره پیشش

هرروزم شده فک کردن بش😥😥😣

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

شنیده بودم

اها،من فک کردم بلوچی 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

حالم خرابه متاهلم ولی خیییلی وقته دلم هوای یه بوس وبغل و کرده یه نگاه یه حرف عاشقانه یه چیزی بگه قلبم دردمی‌کنه ازاین حجم از تنهایی بااتفاقای اخیر خیییلی شکستم ولی نیستش حالمو خوب کنه ای کاش همین الان بود میومد دل هم می‌خوابیدیم دست تو موهام میکشید بوسم میکردوحرف می‌زدیم مردم ازاین سکوتش نمیدونم تاوان کدوم گناه و دارم پس میدم عمرم جوونیم احساسم رفت زندگی بدون عشق و امید فایده نداره