2777
2789

پودر فیکس باعث میشه ارایشت‌ تکون نخوره پنکک‌ هم واسه یکدست‌ شدن پوست 

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پودر فیکس برای فیکس کردن کانسیلر و کانتور و رژ گونه اس که تکون نخوره و پخش نشه و..

پنکک رو معمولا با کرم پودر ترکیب میکنن که کاور بهتری بده و موندگار تر باشه. خودش به تنهایی هم برای روزمره خوبه

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

پودر فیکس برای افزایش ماندگاری و ضدآب شدن میکاپ هست 

پنکک برای خشک کردن کرم ها استفاده میشه 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

پودر فیکس برای ثابت موندن آرایشه و پنکک یه لایه ی کاور کننده اس....

ولی من پودر فیکسم رنگیه کاربرد پنکک هم داره

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

پودر فیکس برای افزایش ماندگاری و ضدآب شدن میکاپ هست پنکک برای خشک کردن کرم ها استفاده میشه

پنکک چه برندی بخرم خوب باشه گلم؟

راستش میخواستم تگت کنم بعد گفتم الان ناراحت میشی که

هر روز تاپیک میزنم و  هر روز تگت میکنم🤣🤣

تو همان به دل نشسته ی منی،تا ابد🤍🫀 عشق من♥️🫂️🥹

پودر فیکس برای افزایش ماندگاری و ضدآب شدن میکاپ هست پنکک برای خشک کردن کرم ها استفاده میشه

من می‌خوام بعد ضدآفتاب یه چیزی بزنم 

پیشنهادت کدومه 😍

من می‌خوام بعد ضدآفتاب یه چیزی بزنم پیشنهادت کدومه 😍

صد درصد پودر فیکس. 

پنکک کلا خیلی آسیب میرسونه هر برندی که باشه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

پنکک چه برندی بخرم خوب باشه گلم؟راستش میخواستم تگت کنم بعد گفتم الان ناراحت میشی کههر روز تاپیک میزن ...

پنکک شارلوت خوبه 

اگه قیمت مناسب میخوای شیگلم و دوب خوبن 

ولی خب خیلی برای پوست مضره پنکک.  استفاده نکنی بهتره .

نه عزیزم اتفاقا من خوشحال میشم نوتیف از شما میبینم هر موقعی بود تگ کنین یا پیام بدین 😘❤️

صد درصد پودر فیکس. پنکک کلا خیلی آسیب میرسونه هر برندی که باشه .

جدی🙉 خواهرم یکی گرفته اسمش بیو استار 

خیلی خوب میشینه رو پوستش گفتم منم بگیرم 

پس اگه اینجوریه نگیرم 

پودر فیکس فلورمار خوبه؟

پنکک شارلوت خوبه اگه قیمت مناسب میخوای شیگلم و دوب خوبن ولی خب خیلی برای پوست مضره پنکک. استفاده نک ...

مرسی قربونت برم کمک کردی بهم واقعا 

خوب نشد نگرفتم پس

جدی🙉 خواهرم یکی گرفته اسمش بیو استار خیلی خوب میشینه رو پوستش گفتم منم بگیرم پس اگه اینجوریه نگیرم ...

از کرم پودر بیشتر ضرر داره اگه مداوم استفاده کنه پوستش رو کدر میکنه و زودتر چروک میشه . 

اره فلورمار عالیه عزیزم . شیگلم هم خوبه .