2777
2789
عنوان

کانون زبان

106 بازدید | 10 پست

آموزشگاه زبان کانون سطح بزرگسالان باشی از پایه صفر بخای شروع کنی وزبانت درحد دبیرستان باشه چقد طول میکشه کل دوره هاشو به اتمام برسونی و دیپلم بگیری؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از بیسیک تا اخرش چقد زمان میبره

هر ترم یه فصل از ساله.

از basic ۱ شروع میشه تا آخرین کتاب که advance 3 هست، هر کتاب مثلا basic از ۱ تا ۳ داره، اگه با basic 1 شروع کنی، فکر می‌کنم باید ۱۸ تا کتاب بخونی که حدودا ۵ سال طول میکشه.

البته بستگی به تعیین سطحت هم داره، ممکنه سطحت بالاتر از basic 1 تعیین بشه.

هر ترم یه فصل از ساله.از basic ۱ شروع میشه تا آخرین کتاب که advance 3 هست، هر کتاب مثلا basic از ۱ ت ...

ممکن سطحم حتی از basicهم کمتر باشه؟زبانم درحد دبیرستان که همیشه ۲۰بود نمره زبانم نوجوانی هم ۷یا۸ترمی اموزشگاه رفتم

ممکن سطحم حتی از basicهم کمتر باشه؟زبانم درحد دبیرستان که همیشه ۲۰بود نمره زبانم نوجوانی هم ۷یا۸ترمی ...

چون شما بزرگسالی نه، کودک-نوجوان و بزرگسال داریم که هر کدوم کتابای مختلف و متمایز دارن. معمولا از یه رده ی سنی خاصی فقط توی بزرگسال قرار می گیری و متناسب با همون سطحِ یادگیری و درکت، تعیین سطح میکنن.

شما حتما یه دوره، از کتابایی که قبلا خوندی رو داشته باش و یادت باشه آخرین کتابی که توی اموزشگاه خوندی چی بوده، روزهای هفته، موارد سطحی گفت و گو مثل همون سلام، احوال پرسی و.. بلد باش، مکالمه با هوش مصنوعی هم تاثیر مثبتی داره.

شما حتما یه دوره، از کتابایی که قبلا خوندی رو داشته باش و یادت باشه آخرین کتابی که توی اموزشگاه خوند ...

با هوش مصنوعی انگلیسی ینی صحبت کنم؟برنامه ای هستش؟به چه صورت؟

با هوش مصنوعی انگلیسی ینی صحبت کنم؟برنامه ای هستش؟به چه صورت؟

Chatgpt رو دانلود کن، فارسی هم میتونی باهاش صحبت کنی ولی برای دانش زبانی خودت میتونی به صورت انگلیسی هم باهاش مکالمه داشته باشی، چه صوتی، چه نوشتاری، یا حتی میتونی ازش درخواست کنی که باهات انگلیسی تمرین کنه.