2777
2789
عنوان

پشت کنکوریا بیاین دردودل

174 بازدید | 19 پست

در حالیکه مصمم بودم به هیچ وجه پشت نمیمونم امروز تصمیم گرفتم بخاطر رشته ای که میخوام، بمونم هنوز با خانوادم مطرح نکردم نمیدونم چجوری بهشون بگم 

فقط بخاطر اینکه تراز کنکورم کمه میخوام بمونم لامصب نهاییام خوب شده بود 😭

شما چجوری بهشون میگین ؟ از کی شروع میکنین به خوندن ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولا من از قبل نهایی ها بهشون گفتم واسه امسال توقعی از من نداشته باشنو هی راجبش صحبت میکردم چندوقت یک ...

منِ خر برعکس بهشون میگفتم اگه تراز کنکورم بالا ۹۰۰۰ بیاد میارم 

فکر میکردم تو دوهفته میشه انقدر پیشرفت کرد 

هدفت چیه..؟منکه دیگه جون ندارم پشت بمونم

دندون 🥲از راهنمایی تو فکرش بودم چند وقت پیشا گفتم تعهدی بیارم میرم بعد پشیمون شدم 

چند سال موندی مگه ؟ خب اشتباهاتتو تکرار نکن رو نقطه ضعفات کار کن 

اگه بمونم سومین سالعخدا بکشه منو

خدا نکنه خب تو این ۳ سال اشتباهاتتو جبران کردی یا بازم تکرارشون کردی ؟🥲

من میخوام نقاط ضعف و قوتمو بنویسم دیگه اشتباهاتمو تکرار نکنم 

کارنامه تو دیدممیشه بگی برای نهاییا چجوری میخوندیمن حساب میکردم ۱۸ ۱۹ میشدمالان همش ۱۵ ۱۶😭ورقرو شما ...

البته یسری نمره هام کم و زیاد شد دینیم ۱۹/۷۵شد شیمی و فیزیک و زیستم رو ۱۷ و ۱۸ عه اعتراض زدم😬

من از اول سال برای نهایی خوندم مدرسه ام رفتم دوماه اخر برای کنکور برای همینه میخوام بمونم پشت تراز کنکورم گند زد به همه چی🥲

کارنامه تو دیدممیشه بگی برای نهاییا چجوری میخوندیمن حساب میکردم ۱۸ ۱۹ میشدمالان همش ۱۵ ۱۶😭ورقرو شما ...

ولی کلید واژه ها خیلیییی مهمن مثلا برای دینی بخاطر همین بالا شدم ولی مثلا زیست و شیمی انگار توضیح اضافه دادم کم کردن بنظرم تمرکز اصلیت رو کتاب باشه در حدی که فول باشی تونستی فرمول ۲۰ ام خیلی خوبه ولی من فقط برای ریاضی و فارسی داشتمش اگه برعکسه من کنکورو میتونی بالا بزنی برات راحتتره نهایی زودتر جمع میشه

منِ خر برعکس بهشون میگفتم اگه تراز کنکورم بالا ۹۰۰۰ بیاد میارم فکر میکردم تو دوهفته میشه انقدر پیشرف ...

من حتی اگه امیدی ب خودم داشته باشمم بدترین حالتو ب خانواده میگم ک ضایع نشم:)))

Intj- 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز