خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
الان نرو چون ممکنه بتات پایین باشه من شش روز پیش رفتم پایین بود دوستم ماماست بهم میگه دقیقش ی هفته ب ...
اها خب پس میزارم چند روز دیگه میرم عزیزم مرسی 😍
خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهمدادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد
[QUOTE=54859577]مبارک عزیزم بی بی چک شاید خطا داشته باشه ولی زمانی ک مثبت شه دیگه واقعا مثبته نمیدونم را حس مکنم دوق ...[/QUOT
مرسی از حس خوبت عزیزم دعا کن برام😘
به خدا انقدر استرس دارم تنم داره میلرزه اصلا نمیتونم باور کنم همش میگم کاذبه و مثبت نیس😕😕
نه عزیزم ترس برات بده منم دیروز فهمیدم اینقد گریه کردم از خوشحالی .... بعد شبش اینقدر ترسیدم نکنه هزار عیب داشته باشه بعد دوساعت بعدش ب نوع تربیتش تا خوابم برد الاننم ک از درد بیدارم