2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان نرو چون ممکنه بتات پایین باشه من شش روز پیش رفتم پایین بود دوستم ماماست بهم میگه دقیقش ی هفته ب ...

اها خب پس میزارم چند روز دیگه میرم عزیزم مرسی 😍

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

[QUOTE=54859577]مبارک عزیزم بی بی چک شاید خطا داشته باشه ولی زمانی ک مثبت شه دیگه واقعا مثبته نمیدونم را حس مکنم دوق ...[/QUOT

مرسی از حس خوبت عزیزم دعا کن برام😘

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
برای منم دعا کن 😔😔😔😔😔

حتما عزیزم واسه همه دعا میکنم 😢😢😘😘

مبارک باشه چقدر حس خوب و شیرینیه

به خدا انقدر استرس دارم تنم داره میلرزه اصلا نمیتونم باور کنم همش میگم کاذبه و مثبت نیس😕😕

نه عزیزم ترس برات بده منم دیروز فهمیدم اینقد گریه کردم از خوشحالی .... بعد شبش اینقدر ترسیدم نکنه هزار عیب داشته باشه بعد دوساعت بعدش ب نوع تربیتش تا خوابم برد الاننم ک از درد بیدارم

مثبته عزیزم

یکی دو روز دیگه آزمایش بتا بده و برو تحت نظر یه پزشک شاید لازم باشه برای دردات شیاف مصرف کنی

اینهمه درد که شبا نذاره بخوابی اول بارداری طبیعی نیست

یه درد مختصر زیر شکم یا توی کمر رو بعضیها دارن 

.Pain🔥you made me a believer

نه عزیزم ترس برات بده منم دیروز فهمیدم اینقد گریه کردم از خوشحالی .... بعد شبش اینقدر ترسیدم نکنه هز ...

دردی که نذاره بخوابین اول بارداری طبیعی نیست بهتره تحت نظرمتخصص باشین شاید لازم باشه شیاف مصرف کنین

.Pain🔥you made me a believer