2777
2789
فقط وفقط ژنتیک  الان خانم ۲۸ و ۹ ساله سراغ دارم پیر شده اما سن خیلی بالا سراغ دارم حتی ی چروک ...

یه همکلاسی داشتم همیشه پوستم صاف و سفید بود عینه اینه ، 

کلی هم پزشو میداد، حتی تو عروسی هم کرم نمیرد میگفت پوست به این خوبی دارم حیفه ، تو کلاس ما همه پر از جوش ، یعنی عقده کرده بودم از بس از خودش تعریف می‌کرد و‌مسخره می‌کرد بقیه رو ،

پارسال عروسیه دوستم دیدمش انگار ده سال از من بزرگ‌تر بود، پوستش پر از چین ‌چروک ، زیر چشم گود ، فکر کردم مریضه ، دوست مشترکمون گفت اینا جنسش همینه ، بعد از بیست وپنج یهو پیر میشن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظرم به سن ربطی نداره ادم اگه از اول خشگل باشع تا اخرم قشنگه فقط یکم پوست شل و چروک میشع ولی بازم زیباییشو حفظ میکنه ننه جان من که من میشم نتیجش چشماش ابیه درسته چروک زیاد داره ولی پوست سفید و چشمای ابی داره یه جیگریه خدا حفظش کنه عاشقشم😍😍❤

باید از سمت خدا معجزه نازݪ بشودتا دلم باز دلم دݪ بشود./ مثݪ برف ݕاش ★زےبا وݪی سرد/فقط خدا! او باشڋ چ غݥ از سےلاب حتے با قایق ڪاغذے/زندگے قانوݩ باؤڔها و ݪےاقت هاسٺ هݥےشه بادر داشٺه باش ڪ ݪایق ݕهتریݩ هایے/ے ملکه باید فقط مال شآهش باشِِ ن کل دربار/ عاشق طبیعت⛺🌉,ی دختر سر زنده و شاد،فیلمباز و انیمیشن باز حرفه اییم😎/نی نی سایت سایتِ مورد علاقمه😍💛/اروم اروم اومد بارون🌧 شدیم عاشق👩‍❤️‍👨زدیم بیرون🌃اومد نم نم نشست شبنم💧☁رو موهامون روموهامون👩‍❤️‍👨