2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنید

203 بازدید | 17 پست

من تازه زایمان کردم ,و بخاطرسزارین و دیسک پاره ,مجبور شدم برم خونه مادرم ,ازم مراقبت کنه,و نوزادم هم پاش رو.گچ.گرفتن ,و خیلی عذاب کشیدم ,اما همینطوری رفتم خونه خودم لباس بردارم و با لباس زیر های کثیف شوهرم روبه رو شدم ,روزهای بعد هم همینطوری بود ,و بازم همون لباسارو دیدم ,هرروزم ظهرا میاد خونه پدرم بچرو ببینه ,اما حرف زیادی بامن نمیزنه ,باهاشم رفتم بچه رو ببرم دکتر ,اصلا هیچ حرفی بامن نمیزد,تو صورتمم نگاه نمیکرد,همینطوری بهش گفتم میخوام بیام خونه گفت نه بچه رو نمیتونی تر وخشک کنی,بزار تا چهل روز بچه تموم بشه,و هیچ شوقی برای امدن من نداشت,خیلی دلم خونه حال روحیم واقعا خرابه ,نمیدونم شوهرم داره چکار میکنه و یا واقعا داره از برنامه انلاین استفاده میکنه هیچی نمیدونم ,انگار کور شدم ,گوشیشو اصلا در دسترس ندارم,و اصلا بلد نیستم زیر بمشو در بیارم 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

برنامه انلاین چی هست؟

من نمیدونم ,اما قبلا یه برنامه انلاین رو گوشیش دیدم ,که یه خانم بود داشت صحبت میکرد ,و لباس های ناجور پوشیده بود گفتم چیه ,گفت ,این یه برنامه ست و حذفش کرد