2777
2789
قرارمون این نبود بی وفا،قول دادی بگی چی میشه🤨

من بمیرمم میام سایت خیالت راحت😂

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•|

من بمیرمم میام سایت خیالت راحت😂

😂❤️

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چرا برخورداره ! ولی شرایط محیطیشم دخلیهاصن این به کنار یکی هست خیلی تلاش میکنه نزدیک هدفشم هست یهو م ...

ببینکسی که به اون دنیا اعتقاد داشته باشه هیچوقت به تناسخ اعتقاد پیدا نمیکنه.دقیقا به نکته درست و ظریفی اشاره کردین،وقتی یک روح وارد چند جسم بشه و اون هم به صورت پی در پی اگر در یک جسم گناهکار و در جسم دیگه انسان درستی باشه جهان به آخر برسه و همه بمیرن همون روح تکلیفش چیه؟دقیقا چه کسی پاسخگوی گناهان اون روح و چه کسی پاسخگوی نیکی هاشه؟؟در حالی اون فقط یه روحه و در چندیدن کالبد بوده🙄!

در پاسخ به سوالتون،ما تو این دنیا تلاش میکنیم،گاهی به نتیجه و موفقیت میرسیم گاهیم نمیرسیم،حالا یا شکست میخوریم و یا اینکه میمیریم،پس تکلیف چیه؟تکلیف اینه که تو بعد از مرگمون تو دنیای بزرگتر و بهتر از حد تصور نتیجه تلاشامون رو میبینیم.کسی هم که به دیگران ظلم میکنه همینه.بعضیا چندین جنایت میکنن و قتل عام میکنن مردم،آیا میشه تو این دنیا به مجازات برسن؟قطعا خیر.تو دنیای بعدمرگ به شدید ترین مجازات میرسن

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤