2777
2789
عنوان

تا نیم ساعت دیگه همچی مشخص میشه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 71 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اخه ☹️

بخاطرش دوقطبی گرفتم تو خونش بود عمدا حامله شد هر روز شکنجم میکنه نمیخواااامش به درک بره نمیخوام ریختش بیینم

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

عزیزدلم انشالله مامانت سالمه و سلامته .

چون همسن و سالمی درکت میکنم خیلی سخته عزیزم 

برای مامانت صلوات میفرستم 

دعای بی کسان را میخرد آخر خدا یک شب 💌ممنون میشم برام صلوات بفرستی 💖🥹

عزیزم خداروشکر جواب آزمایش خوب بود و بخیر گذشت

سینش توده خوش خیم داره؟

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
عزیزدلم انشالله مامانت سالمه و سلامته .چون همسن و سالمی درکت میکنم خیلی سخته عزیزم برای مامانت صلوات ...

عزیز دلم خداروشکر آزمایش نتیجش خوب بود و سرطان نبود.مرسی ازت فک کن هفته بعد کنکور داشتم

قربونت برم عزیزم مرئی از دعات.ما همین عاشورا نذر دادیم ولی چشم

اون قبول باشه عزیزم این برای آزمایش سالم اومد بدید ما کلا اعتقادی داریم همیشه مثلا اگه کسی خوب بشه یا شیرینی یا مرغ نذر میکنیم میدیم بیرون واسه سلامتی و صدقه حساب میشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اون قبول باشه عزیزم این برای آزمایش سالم اومد بدید ما کلا اعتقادی داریم همیشه مثلا اگه کسی خوب بشه ی ...

عزمزمه ما همیشه برای یتیم پول واریز میکنیم ماهم خیلی اعتقاد داریم گرچه به ظاهر مذهبی نیستیم ولی معتقدیم

عزیزم خداروشکر جواب آزمایش خوب بود و بخیر گذشت

اخیش خدا رو شکر اینم‌خبر خوب امشبمون شکر ای خدا💖💖💖💖🫶🫶

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند