2821
2789
عنوان

تعداد تست

159 بازدید | 2 پست

سلام به همگی 

من رشتم تجربیه سال 1405 هم کنکور دارم 

من چند روزه شروع کردم به خوندن برای کنکور پایم هم متوسط رو به پایینه حالا از اینا بگذریم من روزی حدود 150 تا تست میزنم یعنی تو هفته حدود 1050تا است میشه 

حالا من هر کاری میکنم بیشتر از این نمیشه چون تا کتاب رو میخونم بعد درسنامه میخونم و بعد تازه میرم سراغ است تازه بعد اونم نوبت به تحلیل تست ها میرسه 

واقعا چطور بعضی ها میگن روزی 500 تا می‌زنیم تازه بعضی ها میگن روزی 1000تا😐 

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه! من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه... تو اگر مستعد نوحه و آهی چه به من... من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه، تو اگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا!من اگر وقت اذان غرقه به خوابم به تو چه...

اون برا نزدیک کنکوره که بیشتر تمرکز رو تست زنیه

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم درسته تعداد تست بالا خیلی خوبه ولی اصلا معیار و ملاک مناسبی نیست 

شما بگو ۱۰ هزار تست وقتی بار علمی و یادگیری نداشته باشه به هیچ دردی نمیخوره

مخصوصا شما که میگی پایه ضعیفی داری باید اول تسلط نسبی روی متن درسنامه داشته باشید حتی اگه تعداد تستون هم کمتره