baraniiiiiiiiiiiiii مدیر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 6003 عنوان سوسیس | مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 19 پست بجه ها هفته ای یدونه سوسیس میخورم میگن اشغال ولی نمیتونم ازش بگذرم😭😭 . 1404/04/22 | 18:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سورنا_ عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 5211 والا میگن هرچی گوشت گندیدس میزنن توش خب اگاینجور بود ملت اینهمه پیتزا نیخورن چرا همه سلامتن کالباس با کیفیت گرونه ولی خوبهالان از این خبرا فکر نکنم باشه مرتب برای جریمه کردن و پول گرفتن هم شده میرن سر میزنن متاهل و متعهد🤍a جانم برای تو...کسایی که امضای منو یادشونه نی نی یار پاکش کرد و تعلیقم کرد وگرنه من هنوزم پایبند به همون جمله ام ....!
baraniiiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 6003 بزار یه داستانی بگم باورت نشهمهمون داشتیم رفتم سوسیس گرفتگ تو خونه وسط بریدن فهمیدن تاریخش گذشته برد ... من بخاطر پوستمم شده رژیمرعایت میکنم ولی خب ادم هوس میکنه دیگه هفته ای یبار گاهیم دوسه هفته یبار یدونه میخورم .
hesammbari عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 889 من بخاطر پوستمم شده رژیمرعایت میکنم ولی خب ادم هوس میکنه دیگه هفته ای یبار گاهیم دوسه هفته یبار یدو ... حالا ۲ سه هفته یه بار خوبه ولی خودم شخصا انقدر حالم بد شد دیگه قطع کردم یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...
elsafrozenn عضویت: 1404/04/10 تعداد پست: 117 هفته ای یدونه🥲 خوبه کمه پرم از وسوسه های بی دلیل طعم گندم منو تا اینجا کشید لحظه های سختمو ازم گرفت روح من به مرز تاریکی رسید