2777
2789

هدف دارم تقریبا ولی نمیدونم چرا نمیتونم بخونم اعتماد بنفس ندارم حس میکنم کم میذارم هربارم که میخونم درصدامم پایین نیست ولی هی کوتاهی میکنم هردفعه هم میخوام بخونم یچیزی میشه یا نمره هام میاد یا امتحان میوفته یا بحث میشه تمرکزم به هم میریزه چکار کنم واقعا  از بیکار نشستن و فقط امید و هدف داشتن خسته شدم دلم میخواد تلاش کنم یه حرکتی بزنم:) 

هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنکوری هستی؟ من جمعه کنکور دارم ۹ روزه که هیچی نخوندم دلم میخواد بمیرم

آره  ۴۰۵  و صفر نیستم ولی یروز بکوب میخونم ۲۰ روز هیچی

تیرم سوخته

آره ۴۰۵ و صفر نیستم ولی یروز بکوب میخونم ۲۰ روز هیچیتیرم سوخته

اشتباه ترین کارت همین نوسانی خوندنه

از روزی ۶ ۷ ساعت شروع کن و بیشترش کن

اینکه یه روز بکوب میخونی خسته ات میکنه

اشتباه ترین کارت همین نوسانی خوندنهاز روزی ۶ ۷ ساعت شروع کن و بیشترش کناینکه یه روز بکوب میخونی خسته ...

بکوبم هم روزی ۴ ساعته شاید باورت نشه

تیرم رو از دست دادم و تا آخر تابستون دهم و یازدهمو باید جمع کنم اصن دارم میمیرم

کنوری ۴۰۵ هستی؟ آره منم صفر نیستم تراز امسالم جوری هست که پیرا میارم ولی من پزشکی میخوام

پیرا برووووو   پیرا بروووو پشت نمونننن

پیرا برووووو پیرا بروووو پشت نمونننن

ببین میدونم واقعا من ظرفیتش دارم و اینکه میدونم پیرا شهر دور میارم من نمیتونم برم شهر دور ولی گفتم سال بعد صد خودمو میزارم و این گوشی که عامل بدبختی کنکوریاست رو جمع میکنم 

از من به تو نصیحت کامل گوشتو جمع کن ببین کامل نه اینک که بگی روزی مثلا ۱ سالت کامل جمع کن تاثیرشو می ...

نمیتونمممم

خیلی از چیزای درسی هم توشه متاسفانه

2790
2778
2791
2779
2792